Όλα πάνω-κάτω στοιχίζουν το ίδιο, ποιό κινητό είναι καλύτερο από άποψη ευχρηστίας (για κάποιον μη εξοικιωμένο) και αυτονομίας;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Όλα πάνω-κάτω στοιχίζουν το ίδιο, ποιό κινητό είναι καλύτερο από άποψη ευχρηστίας (για κάποιον μη εξοικιωμένο) και αυτονομίας;
16 Отговора
Λοιπόν,το xperia x10 mini είναι πάρα πολύ καλό κινητό!Το έχω 3 χρόνια δουλεύει μια χαρά,είναι ανθεκτικό (έχει πέσει μετρημένες 70 φορές σε μάρμαρο,ξύλο και δρόμο συνολικά,έχει καλή ζωή μπαταρίας,κάλη κάμερα...εμ,κάνει οτι πρέπει να κάνει ένα κινητό!Αρνητικά είναι μόνο οτι αν θες μεγαλύτερη μνήμη πρέπει να πάρεις και δεν έχει πολύ χώρο για να κατεβάσεις εφαρμογές από το μάρκετ.Επίσης δεν έχει μεγάλη οθόνη αλλά αυτό δεν με πείραξε τόσο αφού υπάρχει και το ζουμ!!Σε γενικές γραμμές λειτουργεί μια χαρά,αλλά τώρα θέλει αναβάθμιση...:(
Θα σου το σύστηνα να το πάρεις,γιατί πραγματικά,ενώ έχει περάσει πάνω από σαρράντα κύμματα,δουλευεί καλά αν σκεφτείς πως το δούλευα όλη την μέρα!Δεν το συστήνω γιατί όπως έμαθα δεν πωλείται πλέον!
galaxy s3 ανεπιφυλακτα εχει μακραν καλυτερη οθονη,γραφικα,επεξεργαστη,καμερα,λειτουργικο,μνημη ram και χωρητικοτητα. Μετα παει το HTC wildfire ή καλυτερα wildfire s αλλα αν μπορεις να παρεις s3 και παιρνεις το HTC θα εισαι χαζος.
εχω ζησει το wildfire και νομιζω οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο εξαιρουμένων ορισμενων κολλημάτων που ειχε ...επισης ο 600 ρης επεξεργαστης που εχει αν και μικρος δεν με εχει απογοητευσει ..(ισως δεν ζηταω πολλα??) γενικα ενα καλο ισορροπημένο τηλεφωνο
εγω συνειστω το htc γιατι εχω το se xperia mini pro και ειναι αθλιο!εχει μπαταρια μονο για μια μερα ,χαλια γραφικα ,μικρη οθονη ,λιγη μνημη,χαλια μενου και αρχικη οθονη γιατι παιρνει μονο ενα widget .ομωσ gia to sumsung δεν ξερω κατι αν και η htc ειναι παντα καλυτερη!
εχω το htc και ειναι σαφως καλυτερο απο όλα !
δεν το αλλαζω με τιποτα! μονο αν επαιρνα το samsung ισως το σκεφτομουν αλλα ως τωρα το htc μου ταχει ολα και συνεχως κατεβαζω εφαρμογες χωρις κανενα προβλημα. επισης αν για το μεγεθος του ειναι θαυματουργο !
οι τιμες τους δεν ειναι κα9ολου ιδιες.
το htc εχει διπλασια τιμη απο το se και το samsung αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο.το se εχει πολυ μικρη οθονη και το samsung λιγη μπαταρια.
9α δωσεις που θα δωσεις τα λεφτα σου παρε κατι που να τα αξιζει.
προτεινω htc !
Κανένα απο τα παραπάνω. Το μόνο αξιόπιστο και λειτουργικό κινητό είναι το iPhone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ lg p 500 optimus one είναι στα ίδια λεφτά και είναι κατά πολύ καλύτερο απο τα παραπάνω. Επισης για να μην μιλάμε αόριστα το LG έχει το καλύτερο benchmark score! με το android 2.3 . Δοκιμάστε το σε ένα κατάστημα και Θα διαπιστώσετε πως το LG υπερέχει..
Εγώ μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που αγόρασα το x10 mini pro που ουσιαστικά είναι το ίδιο με το x10 mini με διαφορά τους το πληκτρολόγιο. Δεν θα συνιστούσα ΠΟΤΕ μου και σε κανένα να αγόραζε αυτό το κινητό για τους πιο κάτω λόγους:
1. Η υπερβολικά μικρή οθόνη του κάνει τα περισσότερα apps να μην λειτουργούν κανονικά.
2. Δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση και θα παραμείνει στην 2.1
3. Το wifi του δεν είναι καθόλου σταθερό
4. Μόνο αν το κάνεις root θα μπορέσεις να το απολαύσεις επειδή πολύ απλά θα μπορείς να το "μεταμορφώσεις " σε άλλο κινητό!
5. Το UI είναι για μπάζα. Μπορείς να βάλεις 1 μόνο widget σε κάθε οθόνη! Άρα χρειάζεσε launcher
6. Πολύ αδύναμος cpu. Σε περιορίζει πάρα πολύ. Μπορείς να τρέχεις 1 μόνο app κάθε φορά για να κυλάει ομαλά...
7. Υπερβολικά μικρή η μνήμη του.. Άρα δεν μπορείς να έχεις αρκετά apps. Εκτός βέβαια αν είσαι root και με πατέντες βάλεις το app2sd
Για να κλείσω θα πω οτι συστήνω ανεπιφύλακτα το HTC WILDFIRE και αν διαθέτεις λίγα περισσότερα τότε HTC WILDFIRE S
Sony Ericson Mini!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Αν και δεν νομίζω να έβγαλες άκρη γιατί ο καθένας λέει τα δικά του.Το μόνο αρνητικό του SE είναι η μπαταρία.Κατά τα άλλα έχει φανταστική κάμερα,φοβερί οθόνη LED που σημαίνει φωτεινότατη.
δε γνωριζω ποσο κραταει η μπαταρια των htc samsung, η μπαταρια των SE κραταει 2 μερες . Οσον αφορα το ποιο ειναι πιο γρηγορο και πιο σταθερο, αυτο ειναι το SE.
Εγώ λέω Samsung Galaxy 3 γιατι το εχω επισης ειχα και το HTC αλλα πιγα να το ανιξω και μου εμεινε στο χερι γιαυτο Samsung Galaxy 3
καλυμερα πηστευω πως η htc εχει κανει την καλυτερη δουλεια οποτε δηχως πολλα λογια σας λεω htc wildfire
Καλημερα σας,
πολυ φοβαμαι οτι απανταω χωρις ουσιαστικα να μπω ειτε στην σημειολογικη διαμαχη των τεχνικων χαρακτηριστικων των τηλεφωνων που αναφερατε ειτε στην πρακτικη γνωση λογω κατοχης καποιων απο αυτα. Ομως ηθελα να βοηθησω αν γινεται στη γενικη κατευθυνση της ερευνας αγορας που κανετε.
Το μη εξοικιωμενο ατομο ειναι μικρo η μεγαλο σε ηλικια; Απο την καθημερινη επαφη μου με ανθρωπους που ειναι σε διαφορετικα επιπεδα ειτε ηλικιακα ειτε επαγγελματικα, εχω παρατηρησει οτι οι νεωτεροι ανθρωποι προτιμουν τις οθονες αφης, σαν τα κινητα δηλαδη που αναφερεστε.
Απο την αλλη εχω προσεξει οτι μεγαλυτερα σε ηλικια ατομα προτιμουν συσκευες με πληκτρα. Ακομα και εργαζομενοι στο χωρο της πληροφορικης (καποιας σχετικης ηλικιας ;-) ) που απλα παιρνουν ενα push email και θελουν να βλεπουν τον καιρο για τις επομενες 4 ωρες ή απλα θελουν να βγαζουν μια πολυ καλη φωτο σε καποια οικογενειακη μαζωξη προτιμουν κινητα με πληκτρα γιατι θεωρουν οτι τα "οριζουν" καλυτερα.
Υπαρχουν κινητα εκει στα 250€ με δωρεαν χαρτες, εξαιρετικη καμερα και ο,τι αλλο θελετε, προσφεροντας ομως παραλληλα και αυτα πληκτρα..Πιστευω να βοηθησα.
2 Коментара
Δεν φαίνεται να εκτιμάτε και πολύ τις γεροντάρες, έτσι; ;)
Εγώ είμαι γέρος και ζητώ ένα υποκατάστατο του iPad με δυνατότητες για τηλεφωνήματα.
Να ελπίζω ότι μπορεί να βρω κάτι ή να πω στον εγγονό μου να διαλέξει για μένα κι ό,τι βγει;