Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mantzouranena

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το έχει κάνει για γάλα nan1 ? Και αν ναι σε ποια ρύθμιση το βάζω για να βγαίνει σωστά ?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

mantzouranena

Ναι βεβαίως και εγώ το Ναν 1 έβαζα στη μικρή μου για Ναν 1 και Ναν2 είναι η ρύθμιση 4 Για Ναν3 και Ναν 4 είναι το 5 …

1 Σχόλιο

dimitris_noxoutidis

Να σας κάνω μια ερώτηση γιατί δεν καταλαβαίνω..όταν λέτε ότι για το Ναν 1 είναι η ρύθμιση 4 εννοείται ότι το ρυθμίζεται να ρίχνει 4scoop??

Όνομα χρήστη
Alexios_Kioulos

Όλα τα γάλατα σκόνης που κάνουμε έχουν την εξής αναλογία. Για κάθε 30ml νερού απαιτείται 1 δόση (cup) σκόνης. Το συγκεκριμένο μηχάνημα κάνει το ελάχιστο 60ml νερού γάλακτος.

Η ρύθμιση των δόσεων (cup) σκόνης γίνεται από το πλήκτρο που έχει κουκίδες σε σχήμα πυραμίδας. Η αντίστοιχη ρύθμιση του νερού γίνεται από το πλήκτρο που αναγράφει ml για την αντίστοιχη ποσότητα νερού. Έτσι αν θέλετε να κάνετε γάλα 90ml επιλέγετε 3 δόσεις (cup) σκόνης και 90ml νερού.

Η ρύθμιση συνεπώς δεν γίνεται αυτόματα συνεπώς επιλέγετε εσείς την ποσότητα του νερού και της σκόνης από τα αντίστοιχα πλήκτρα για να πέσουν τα υλικά για να γίνει το γάλα.

Όνομα χρήστη