Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
El_kara

Καλησπέρα έχω έναν σοβαρό προβληματισμό σχετικά με το ποσό σωστά ετοιμάζει το γάλα αν μπορεί κάποιος γονιός που το έχει να μου απαντήσει . Έβαλα τι θερμοκρασία στην πιο υψηλή ρύθμιση του μηχανήματος κ μου έβγαλε το γάλα σε θερμοκρασία σώματος κ την σκόνη όχι τελείως διαλυμένη (έχω βάλει τι σωστή ρύθμιση σκόνης ) . Η σκόνη δν είναι αποστειρωμένη κ πρέπει να διαλύεται στους 70 βαθμούς για να σκοτώνονται επικίνδυνα μικρόβια ,κάτι που από οτι κατάλαβα αυτό το μηχανημα δν κάνει διότι διαλύει την σκόνη σε μικρότερη θερμοκρασία.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

bvelkos

Καλησπέρα, εκτός από ρύθμιση θερμοκρασίας νερού, έχει και ρύθμιση δοσολογιών σκόνης. Μήπως ρίχνει παραπάνω σκόνη από ότι μπορεί να υποστηρίξει το νερό; Επίσης. εμείς βράζουμε το νερό, το αφήνουμε να κρυώσει, και μετα το βάζουμε στο μηχάνημα.

1 Σχόλιο

Maria_Koutsolia

Καλησπερα σας , με αφορμή την απάντηση σας , σας παρακαλώ βοηθήστε με . Εσείς που το βράζεται το νερό και το τοποθετηθείτε στην γαλατιερα το χρησιμοποιείται κατευθείαν ή πχ βράζεται το νερό το βάζεται μέσα και όταν θελήσετε γαλα απλά πατάτε για να παρασκευαστεί το γαλα ;; Είναι κατάλληλο για νεογεννητο ;

Όνομα χρήστη