La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
El_kara

Καλησπέρα έχω έναν σοβαρό προβληματισμό σχετικά με το ποσό σωστά ετοιμάζει το γάλα αν μπορεί κάποιος γονιός που το έχει να μου απαντήσει . Έβαλα τι θερμοκρασία στην πιο υψηλή ρύθμιση του μηχανήματος κ μου έβγαλε το γάλα σε θερμοκρασία σώματος κ την σκόνη όχι τελείως διαλυμένη (έχω βάλει τι σωστή ρύθμιση σκόνης ) . Η σκόνη δν είναι αποστειρωμένη κ πρέπει να διαλύεται στους 70 βαθμούς για να σκοτώνονται επικίνδυνα μικρόβια ,κάτι που από οτι κατάλαβα αυτό το μηχανημα δν κάνει διότι διαλύει την σκόνη σε μικρότερη θερμοκρασία.

Nume de utilizator

1 Răspuns

bvelkos

Καλησπέρα, εκτός από ρύθμιση θερμοκρασίας νερού, έχει και ρύθμιση δοσολογιών σκόνης. Μήπως ρίχνει παραπάνω σκόνη από ότι μπορεί να υποστηρίξει το νερό; Επίσης. εμείς βράζουμε το νερό, το αφήνουμε να κρυώσει, και μετα το βάζουμε στο μηχάνημα.

1 Comentariu

Maria_Koutsolia

Καλησπερα σας , με αφορμή την απάντηση σας , σας παρακαλώ βοηθήστε με . Εσείς που το βράζεται το νερό και το τοποθετηθείτε στην γαλατιερα το χρησιμοποιείται κατευθείαν ή πχ βράζεται το νερό το βάζεται μέσα και όταν θελήσετε γαλα απλά πατάτε για να παρασκευαστεί το γαλα ;; Είναι κατάλληλο για νεογεννητο ;

Nume de utilizator