La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
evelinaharalampidu

Θα πάρω ή το Samsung ativ s ή το lg 4x hd τα χαρακτηριστικά τους πολύ καλά και των δύο . Δεν ξέρω αν τα windows είναι καλά όμως . Πέιτε μου διαφορές και αν έχει το ativ s s beam.
Ευχαριστώ

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

billstamaniac

για μενα μην το σκεφτεσαι πηγαινε σε WP8 σταθεροτατα γρηγορα και χωρις κολληματα εχω εδω και ενα 6μηνο το lumia 820 και απλως τα σπαει και οσο αφορα τις εφαρμογες οι πιο δημοφιλεις υπαρχουν

1 Comentariu

Nume de utilizator
ynns

Δεν ξέρω πως το σχόλιο του dhimhitrhis για την σύγκριση μεριδίου αγοράς Microsfot-Apple-Android απαντάει την ερώτησή σου ή σε βοηθάει στην επιλογή σου. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι τα δυο κινητά που αναφέρεις είναι τώρα περίπου στην ίδια τιμή και καλό θα ήταν να περάσεις από ένα κατάστημα να τα πιάσεις στα χέρια σου πριν αποφασίσεις.
Εγώ έχω το Ativ S που είναι, κατά τη γνώμη μου, ένα κόσμημα (σχεδόν ίδιο με το S3) και είμαι κατευχαριστημένος. Τα Windows Phone 8 είναι γρήγορα και σταθερότατα. Αυτό που δεν θα βρεις είναι πολλές ευκαρίες να τα 'πειράξεις'.
Αν λοιπόν θες ένα κινητό που να κάνεις εύκολα και γρήγορα την δουλειά σου τότε σκέψου τα Windows Phone 8. Αν θες να αρχίσεις το rooting και τις άπειρα άλλα πειράγματα που μπορείς να κάνεις στο Android τότε η επιλογή σου είναι εμφανής.

Nume de utilizator
dhimhitrhis

Καλησπερα..ξεκινωντας απο το δευτερο σκελος της ερωτησης σου θα σου απαντησω ως εξης..οταν λεγεσαι Microsoft,ξεκινας πανω-κατω το ιδιο χρονικο διαστημα με τους αλλους δυο (Apple - iOS και Google - Android) και ''καταφερνεις'' το λειτουργικο σου για τα smartphone,να εχει το 2013 το ''ασυλληπτο'' ποσοστο 5%!! της αγορας ενω οι αλλοι δυο μαζι εχουν το 90%!!,αυτο κατι λεει..
Τωρα οσον αφορα για το LG Optimus 4X HD P880,ελεγξε την διαθεσιμοτητα γιατι μπορει να φτασει το κοστος του γυρω στα 300 Ευρω,οπου με ελαχιστα χρηματα παραπανω κατα την αποψη μου παιρνεις καλυτερο..αλλα αν το βρεις στα 270 Ευρω πιστευω οτι ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιλογη...

2 Comentarii

dhimhitrhis

...διαβασε αυτο το εξαιρετικο κατα την αποψη μου προσφατο αρθρο (και τα σχολια) για να δεις τι συμβαινει ολα αυτα τα χρονια στα λειτουργικα των smartphone..επισεις πιστευω οτι πολλα απο αυτα δεν αφορουν τον μεσο χρηστη αλλα καλο ειναι να τα ξερει http://www.greeceandroid.gr/dev/811-smartphone-wars

Nume de utilizator