παιδια θα ηθελα να ρωτήσω αν καποιοσ που αγορασε τ κινητο αυτο απο το skroutz ειναι σε γλωσσα ελληνικη τ μενού του και ολα του ευχαριστώ...
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
παιδια θα ηθελα να ρωτήσω αν καποιοσ που αγορασε τ κινητο αυτο απο το skroutz ειναι σε γλωσσα ελληνικη τ μενού του και ολα του ευχαριστώ...
3 Antworten
Φυσικά και μπορείς να βάλεις την Ελληνική γλώσσα. Όσο για το κινητό, το έχει φίλος μου και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος. Είναι σταθερό, όπως σχεδόν όλα τα κινητά με Wp8. Επιπλέον, η φωτογραφίες το αδικούν είναι πολύ πιο όμορφο από κοντά. Τέλος, το βίντεο του είναι πάρα πολύ καλό, το είδα live και δεν το περίμενα να είναι τόσο ποιοτικό.
Δεν το πήρα από το Skroutz αλλά από κάποιον που το αγόρασε απότο Skroutz τον Ιούλιο. Οταν το έκανα reset ξεκίνησε στα Αγγλικά με ρυθμίσεις Αγγλίας. Δεν έχει σημασία όμως γιατί και στα Σλοβένικα να ξεκίναγε, το Windows Phone 8 έχει πλήρη υποστήριξη των Ελληνικών. Απλά στην πρώτη οθόνη όταν ξεκινάει έχει επιλεγμένη την προρρυθμισμένη χώρα. Απλά σκρολάρεις πάνω-κάτω, διαλέγεις Ελλάδα και, όταν τελειώσει το setup, αφαιρείς τα 'περίεργα' πληκτρολόγιο και προσθέτεις το Ελληνικό.
Δεν είπα 'Σλοβένικα' στην τύχη. Πήρα ένα Lumia 920 πριν 10 μέρες από ένα μαγαζί σε προσφορά στην μικρότερη τιμή του Skroutz εκείνη την εβδομάδα, και ήταν όντως προρρυθμισμένο για Σλοβενία. Δεν είχα κανένα πρόβλημα κι ούτε περιμένω ότι θα έχω ακόμη και σε περίπτωση βλάνης, γιατί έχω απόδειξη από ελληνικό μαγαζί και παγκόσμια εγγύηση από τον κατασκευαστη΄(όχι μόνο της Nokia αλλά και της Samsung και της HTC αν τύχει).