Τώρα τελευταία εχώ παρει 2 μπακατέλες κινητά ......SE που το έχουν κάτι φίλοι μου δουλεύει μια χαρά τώρα δν 3έρω....!!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Τώρα τελευταία εχώ παρει 2 μπακατέλες κινητά ......SE που το έχουν κάτι φίλοι μου δουλεύει μια χαρά τώρα δν 3έρω....!!
2 Απαντήσεις
τα εζω διαβασει και ειναι ολα αρνητικα.....αλλα οι φιλοι μου λενε οτι ειναι ενα απο τ καλητερα κινητα...!
Μπορείς να διαβάσεις τις αξιολογήσεις άλλων χρηστών για το κινητό που σε ενδιαφέρει από το παρακάτω link.
http://www.skroutz.gr/s/274128/Sony-Ericsson-Xperia-X10-Mini-Pro.html?from=qa
8 Σχόλια
Από όσα διάβασες τι είναι αυτό που σε προβληματίζει περισσότερο? Τι χαρακτηριστικά θες να έχει οπωσδήποτε το κινητό σου?
Δεν εχω προβλημα ας μν εχει και πολλα αλλα αυτο πο0 με προβληματιζει ειναι οτι εχει μικρη αποδοση μπαταριας αυτο...!
Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν είναι εύκολο να το εκτιμήσεις από τα τεχνικά χαρακτηριστικά διότι εξαρτάται από το πόσο ασχολείσαι με το κινητό σου ημερησίως.
Για να διαμορφώσεις την πλέον ασφαλή άποψη για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον γνωστό σου πόση διάρκεια έχει, αλλά να του ζητήσεις να σου περιγράψει και τη χρήση που του κάνει.
Για να γίνω πιο σαφής εγώ έχω ένα Samsung galaxy sii το οποίο έχει ονομαστική διάρκεια αναμονής 710 ώρες. Όμως με τη χρήση που του κάνω (π.χ. wi-fi μόνιμα ενεργοποιημένο, Skype μόνιμα ανοικτό, Παιχνίδια, πλοήγηση στο δίκτυο κλπ) θέλει φόρτισμα σε ημερήσια βάση.
Τελικα αποφασισα αλλα και ροτησα καποιους φιλο0ς μο0 οτι καλητερο ειναι ν παρω το xperia x10 mini ...εχεια καλητερα γραφικα και και καλητερα Android ...ευχαριστο παντως.....!
Αλλα πριν το παρω8α 4α3ω καμια βδομαδα ακομη γ να δω γτ εχω βαλει και στο ματι ενα smartphone..!
Εύχομαι να κάνεις τη καλύτερη επιλογή. Απλά για να το πετύχεις σκέψου ποια είναι τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά σε ένα κινητό κατα τη γνώμη σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα φίλτρα του Skroutz στη σχετική κατηγορία έτσι ώστε να κάνεις ακόμα καλύτερη έρευνα αγοράς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.