La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
DimitrisY

Μου χάλασε ο υπολογιστής όπου είχα αποθηκευμένα σε iTunes Επαφές, Φωτο και Μουσική. Πως θα κάνω Backup από το iphone μου σε άλλο υπολογιστή χωρίς να χάσω 2.000 επαφές και άλλα τόσα τραγούδια; Γίνεται να εμποδιστεί η "απειλή" του iTunes να σβήσει τα πάντα στο iPhone?

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Music trela

Θα την είχες γλυτώσει αν έκανες backup στο iCloud. Τώρα δεν νομίζω να σώζεσε. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις χαρτί και μολύβι και να αντιγράψεις όλες σου τις επαφές εκεί.

Nume de utilizator
asioutas

Μπορείς να το συγχρονίσεις με παραπάνω απο ένα υπολογιστές. Αυτό κάνω κι εγώ με το iphone, όπου το συγχρονίζω και με το laptop της εργασίας ΚΑΙ με τον υπολογιστή σπίτι. Μάλιστα, κάθε φορά κρατάει τοπικά ένα backup του iphone για να μπορέσεις να κάνεις restore σε περίπτωση απώλειας ή αναβάθμισης σε νέο μοντέλο (του iphone). Στον 'νέο' υπολογιστή, κάνε πρώτα ένα backup του iphone, πριν κάνεις ο,τιδήποτε, για να μπορείς να κάνεις restore, αν κατι παει στραβά. Ελπίζω να σε βοήθησα!

Nume de utilizator
Silrilma

Δε νομίζω ότι θα μπορέσετε να το καταφέρετε. Ο λόγος είναι ότι η Apple για προστασία προσωπικών δεδομένων απαγορεύει την πρόσβαση και την οποιαδήποτε αλλαγή στις επαφές από άλλους χρήστες (αν συνδέσετε το iPhone σε διαφορετικό pc που έχει εγκατεστημένο iTunes, το θεωρεί ξένο, εφόσον έχει χρησιμοποιηθεί από διαφορετικό χρήστη και έχουν γίνει συγχρονισμοί κλπ)***
Ακριβώς η ίδια πολιτική ισχύει και για τα iPod.

***ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο νέο iTunes (αν θυμάμαι καλά από την έκδοση 9.0 και μετά), δόθηκε η δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει ΔΙΚΤΥΟ αρκεί να περαστούν οι σταθερές IP των υπολογιστών που θα είναι συνδεδεμένοι σε αυτό και να μπορεί να γίνει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ τραγουδιών. Ίσως αυτός είναι ένας τρόπος για να λύσουν αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Όσο αφορά τις επαφές, νομίζω ότι αυτό δεν είναι εφικτό.

Nume de utilizator