Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
dimsar

Πάρα πολύ καλό εύκολο setup Άριστη απόδοση . Αλλά δεν κατάφερα να συνδεθώ με κινητό μου ( Galaxy S4)

Benutzername

1 Antwort

Christos Xanthou

Φίλε θα σου δωσω μια συμβουλή γιατι και εμενα ετυχε να μην συνδέεται. Μπες μεσα στις ρυμθισεις wifi του android και αλλαξε ip βαλε αλλη αποτι δίνει, θα δεις οτι θα συνδεθεί κανονικα.

5 Kommentare

fireman14546

φιλε βοηθεια εχω θεμα με το zte του οτε.βγαζει dynamic ip failed

Antonis_Ioannou

έχω το ίδιο πρόβλημα το έκανα setup μια χαρά k pli γρήγορα από pc είναι μια χαρά από τηλέφωνο όμως δεν συνδέεται..μπορείς να δόσεις λίγες παραπάνω λεπτομέρειες φιλε? πως να αλλάξω ip k πιο ip να βάλω? @CHristos_Xanthos

Christos Xanthou

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα δεν μπαίνω συχνά.
Τωρα που το εψαξα καλύτερα απλα βαζεις διαφορετικό ssid ονομα δυκτίου απο το ρουτερ σου και εισαι μια χαρα! ουτε ip αλλαζεις ουτε τιποτα.
Παραδειγμα το ρουτερ εχει ονομα wifi1 εσυ στον repeater βαλε wifi2 και ετσι θα παιρνει αυτοματα ip και δεν θα μπλεκεται.

baggos_giannoulis

Μια ερωτηση,χρειαζεται username kai password για να συνδεθεις?η απλα τον κωδικο του modem?

Christos Xanthou

Για να μπείς στον extender πρωτα απολα πρεπει να εισαι συνδεμενος σε αυτον,ειτε με καλωδιο ειτε με wifi στο δυκτιο του tplink και μετα μπαινεις στο http:// tplinkextender.net για να ρυθμισεις τον repeater αν και θα σου προτεινα να κοιταξεις κατευθειαν τις οδηγιες του extender πρωτα.

Benutzername