Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Salvador_Daliphs

Γειά σας παίδες !

Ας με βοηθήσει κάποιος γιατί όλο πάω και καπνίζω με αυτά και με εκείνα:

Έχω το innokin Kroma-R:

Ότι αντίσταση κ να βάλω (0.8 ή δεκαεξάρα) βρωμίζει ξερω εγώ την 2η-3η μέρα λίγο και αν συνεχίσω ύστερα μυρίζει εντελώς. Νομίζω γίνεται όταν αδειάσει πρώτη φορά. Πόσες μέρες θα πρέπει να κρατάει με μία λίγο αυξημένη χρήση;;

Επίσης σχετικά με τα watt:

Όταν παίρνω αντίσταση 0.8 μου λένε να βάζω τα watt στο 15, αλλα γίνονται εκρήξεις και αναγκαστικά το έχω πιο χαμηλά. Άσε που μου καίγονται όταν έχω πολλά watt.. (είναι αυτές οι βουλγάρικες που μεταπωλούνται για όποιον ξέρει)..  ή όταν κάνω συνέχεια τζούρες παραζεστένεται... 

Τώρα δοκίμασα 16άρα (μου είπανε 10-14 watt την βάζουμε)  και την έχω στο κάτω άκρο: 10 watt και πηγαίνει ωραία . Πιο πάνω έκανε εκρήξεις και με έκαιγε, πέταγε καμένο υγρό στο χείλι...  Αλλα πάλι μου ψιλοβρώμησε σε 2 μέρες χρήσης. Υποτίθεται δεν κάνει να το ατμίζουμε καθόλου όταν μυρίζει.

Υποτίθεται η λογική είναι ότι όταν έχεις χαμηλό watt, Μένει μέσα στην αντίσταση υγρό που αργεί να καεί και για αυτό σου έρχεται υγρό... Αλλα απο την εμπειρία μου δεν είναι έτσι... 

Με νιώθει κάποιος;;;;  

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Mpampis_Nedopoulos

Καλησπέρα Άποψη μου φυσικά , Για αρχή θα σου Πρότεινα να χρησιμοποιήσεις αντιστάσεις του εμπορίου και οχι οτι ναναι κι απ όπου νάναι ,στη συνέχεια θέλω να πιστεύω πως μιλάμε για ένα υγρό είτε 50-50 είτε 60-40 PG-VG.
Έχω στην κατοχή μου το ίδιο ακριβώς σετακι και χρησιμοποιώ είτε 0,8 είτε 1,2 αντιστάσεις και παίζω και εγώ πάνω κάτω στα ίδια watt ,με ένα απλό υγρό του εμπορίου και πολύ γνωστό μάλιστα καπνικό το οποίο φτιάχνω μόνος μου και το κάνω 50-50 η 60-40.

Όνομα χρήστη