За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Потребителско име

1 Отговор

Ioannis_Karmiris60

Η απάντηση δεν μπορεί να είναι απόλυτη, εξαρτάται από το τί είδους πρόγραμμα παρακολουθεί κάποιος και τί ρυθμίσεις έχει κάνει στην εικόνα. Σε γενικες γραμμές πάντως, η ποιότητα όλων των HD καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, είναι πολύ καλή. Εφάμιλλη των ξένων δορυφορικών. Για τα τοπικά κανάλια που εκπέμπουν σε ανάλυση SD υπάρχουν διακυμάνσεις (από μέτρια έως ικανοποιητική). Το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει, εμφανίζεται κυρίως στα χρώματα των εκπομπών μέσα σε στούντιο, με έντονο τεχνητό φωτισμό. Ειδικότερα στο χρώμα της επιδερμίδας των παρουσιαστών: δείχνει κατά έναν περίεργο τρόπο, κάπως ξεπλυμένο και ωχρό. Σε εξωτερικές παραγωγές όμως με φυσικό φωτισμό, το πρόβλημα δεν υφίσταται! Αν είσαι λάτρεις ταινιών και ντοκιμαντέρ θα μείνεις ικανοποιημένος με το δυναμικό κοντράστ της οθόνης. Ιδιαίτερα στις ασπρόμαυρες ταινίες, πραγματικά εντυπωσιάζει! Εκεί που υστερεί η τηλεόραση κατά τη γνώμη μου, όπως έχω ξαναγράψει, δεν είναι η ποιότητα της εικόνας, αλλά η ταχύτητα στο ζάπινγκ. Χρειάζεται τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο για να αλλάξει κανάλι. Όπως και ο ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος, επίσης αργεί λίγο να φορτώσει. Οπότε, αν είσαι βιαστικός...η αναμονή γίνεται κουραστική.

Потребителско име