θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει για ταινιες ειδικα τα βραδια χωρις φωτισμο(διαβαζω για το contrast και γενικα με το μαυρο).Ειδα για Gaming ειναι οτι πρεπει με 4Κ/120Hz. Οποιος γνωριζει με λεπτομερειες ας μου απαντησει,ευχαριστω.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει για ταινιες ειδικα τα βραδια χωρις φωτισμο(διαβαζω για το contrast και γενικα με το μαυρο).Ειδα για Gaming ειναι οτι πρεπει με 4Κ/120Hz. Οποιος γνωριζει με λεπτομερειες ας μου απαντησει,ευχαριστω.
3 Απαντήσεις
Είχα τις ίδιες ανησυχίες μετά από πολυήμερη αναζήτηση, βλέποντας reviews στο rtings, διάφορα βίντεο που συγκρίνουν OLED και QLED κτλπ. Σε άμεση σύγκριση, σίγουρα μια OLED έχει πιο σκούρα μαύρα και πολύ καλύτερο contrast. Ειδικά όταν πήγα σε πολυκατάστημα για να δω τις οθόνες από κοντά, δημιουργήθηκε το απόλυτο χάος μέσα στο μυαλό μου! Ήθελα OLED σίγουρα. Δεδομένου του budget ομως, αφού είχα καταλήξει ότι ήθελα 65'' και οι OLED ξέφευγαν πολύ, είπα να μείνω στην αρχική μου επιλογή και να αγοράσω την 65Q80A. Ήταν και η συμβουλή ενός φίλου "Έχεις μπερδευτεί βλέποντας όλες τις τηλεοράσεις μαζί στο πολυκατάστημα. Απλά πάρ' την και μόλις την δεις μέσα στο σαλόνι σου θα πεις ΟΥΑΟΥ". Αυτό και έγινε. Πολύ καλή εικόνα. Πολύ ζωντανά χρώματα. Πολύ καλό μαύρο (σαν μια OLED; όχι, αλλά σε πολύ καλό επίπεδο). Σε gaming δεν την έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα (μόνο λίγο FIFA σε PS4). Πολύ καλές γωνίες θέασης (IPS panel) και αν και οι περισσότεροι θα χρησιμοποιήσουν κάπο soundbar, η τηλεόραση έχει πολύ καλό και "γεμάτο" ήχο!