Γνωριζει καποιος γιατι δεν υπαρχει πουθενα στο διαδίκτυο πληροφοριες για την προέλευση της? το μονο που βρηκα ηταν πως ανηκε σε καποια δανεζικη εταιρεία η Pink mule οπου εχει καιρο που εκλεισε..
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Γνωριζει καποιος γιατι δεν υπαρχει πουθενα στο διαδίκτυο πληροφοριες για την προέλευση της? το μονο που βρηκα ηταν πως ανηκε σε καποια δανεζικη εταιρεία η Pink mule οπου εχει καιρο που εκλεισε..
1 Отговор
Αυτο με προβληματιζει κι εμένα, απο ερευνα που εκανα ηταν Ισπανικη εταιρεία, έκλεισε, μετα Δανεζικη που μαλλον έκλεισε ή άλλαξε ονομα, και τώρα μονο εδώ στο Σκρουτζ την βρίσκω (και μονο σε 1 ή 2 καταστηματα) με ενα περιεργο μπουκαλάκι που δεν αναγραφει στοιχεια της κατασκευαστριας εταιρειας. Το σαιτ τους δεν λειτουργει, ουτε οι ονλάιν πωλησεις.
2 Коментара
χαίρομε που δεν είμαι μόνος, επισης καθε φορα τα καπάκια ειναι διαφορετικου χρώματος, μια πράσινα, μια άσπρα. όπως και η ετικέτα καμια φορα ψιλοδιαφερει. για να μην σε τρομάζω ομως, της παίρνω 2,3 χρονια και ειμαι οκ.
Κι εγώ μεχρι πριν κάποιους μήνες ημουν ΟΚ με αυτή αλλα δυστυχως βλεπω οτι οι αντιστάσεις καιγονται ΠΟΛΥ γρηγορα τελευταια, με ιδιο υγρό, ιδιες αντιστασεις, δεν άλλαξα κάτι...