За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
nooblet

Γεια σας. Δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές και θα ήθελα να μάθω.... έχω CPU intel core 2duo e6600 2.4ghz και motherboard P5G41T-M LX2 series με ram 2x4gb ddr2. Η ερώτηση μου είναι, θα μπορέσει να λειτουργήσει το pc μου με αυτή την κάρτα γραφικών; κι εάν ναι, θα πρέπει να πάρω και νέο τροφοδοτικό 500W+;;

Потребителско име

1 Отговор

themosrazr

Το τροφοδοτικο σου ποσα watt είναι?? Η ποια καρτα είχες πιο πριν?? Είναι συμβατή αλλα θα χάνεις λιγο σε ταχύτητα λογο pci-exprese 1 k οχι 2 μπορείς να δεις κ κατι φθηνότερ.. 6770 6570.. το μομπο σου περνει μνήμες ddr3 μου φαίνεται..

3 Коментара

nooblet

Το τροφοδοτικό μου είναι 450watt και διάβασα στο ίντερνετ οτι θα πρέπει να είναι 500+. Η προσωρινή γραφικών μου είναι η gainward bliss 7600 gs, αλλά θέλω να την αντικαταστήσω με αυτήν (εαν το σηκώνει η μητρική μου που προανεφερα) ώστε να μπορεί να σηκώνει diablo III και άλλα

themosrazr

Αν η Εταιρία τροφοδοτικου ειναι καλη κ Αν είναι 80+ είσαι καλά κ έχεις 1 σκληρό κ 1 ντβιντι πάνω...
Μπορείς να πας κ στα 500-600watt aν θες ο/c k ασφαλεια.. παντα οταν αγοράζεις τροφοδοτικο πρέπει να το θεωρείς ως επένδυση

nooblet

o/c δεν σηκώνει η μητρική μου. σε ευχαριστώ για την απάντησή σου

Потребителско име