Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
soulispapasoulis

Ενδιαφέρομαι πολύ για το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις γνωρίζει κάποιος να μου απάντηση αν στο xperia v υπάρχει ενσωματωμένο flash γιατί πολλά site λένε ότι δεν έχει ενώ σε άλλα ότι υπάρχει επίσης αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει video κλήση και αν το menu είναι στα Ελληνικά ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

MaRiVa

Ακριβώς την ίδια απορία είχα και εγώ με το φλας ! Τελικά όμως έχει φλας όπως και ελληνικό μενού γιατί αν και δεν το εισάγει η επίσημη αντιπροσωπεία της SONY ωστόσο υποχρεωτικά διαθέτει όλες τις γλώσσες της Ευρωπαικής Ένωσης.Λογικά πρέπει να έχει και video κλήση εφόσον διαθέτει μπροστινή κάμερα αλλά αυτό δεν το έχω κοιτάξει ακόμα.Και το λέω αυτό γιατί το αγόρασα πριν λίγες μέρες από το skroutz και είμαι όχι απλά ευχαριστημένη αλλά ενθουσιασμένη .Πιστεύω ,αφου έψαξα πολύ, ότι δεν υπάρχει άλλο κινητό οποιασδήποτε μάρκας που να διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά (πάρα πολύ σημαντικό είναι αδιάβροχο) σε τόσο καλή τιμή !

3 Σχόλια

soulispapasoulis

MaRiVa σε ευχαρηστώ πολύ και εγώ τωρα απο μέρα σε μέρα θα το παραγγήλω αν βρείς κατι ακόμα ενδιαφέρον ενημέροσε με.(video κλήση)

soulispapasoulis

Ευχαρηστώ πολύ MaRiVa το παρήγγηλα,ελπιζω να μην απογοητευτώ,καποιο site να κατεβάσω εφαρμογές?

Όνομα χρήστη