Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
jimarasxD

Τα Χριστουγεννα θα παρω κινητο και ειμαι αναμεσα στο Samsung galaxy S και στο HTC Desire HD,ποιο να αγορασω?

Benutzername

4 Antworten

gregdalak

εγω θα σου ελεγα να παρεις το desire hd γιατι και ειναι ποιο αξιοπιστη εταιρια και εχει καλθτερη ποιοτητα υλικων!!!

Benutzername
Benutzername
Silrilma

Σχετικά με το Samsung Galaxy S i9000: Από φίλους και γνωστούς που το χρησιμοποιούν μου έχουν πει ότι εκτός από πολύ ελαφρύ κινητό, η οθόνη του είναι εκπληκτική χωρίς να τους παρουσιάζει ίδιαίτερα προβλήματα στον ήλιο. Όμως με ενημέρωσαν ότι κολάει σε εφαρμογές και μερικές φορές χρειάζεται να βγει η μπαταρία για να γίνει restart. Υπάρχει ένα θεματάκι σχετικά με τα updates του Android που σε καμία των περιπτώσεων δεν φτάνουν το Apple Store αφού το iTunes αποδεικνύεται σημαντικό εργαλείο, ενώ στο Android μόνο με σύνδεση INTERNET απευθείας από τη συσκευή. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω για το Galaxy S.
Σχετικά με το HTC Desire HD: Σαν χρήστης πολλών ετών μόνο με συσκευές HTC προσωπικά έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Όμορφα και κομψά κινητά, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλή τεχνική υποστήριξη (προς το παρόν δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα με την ACE HELLAS).
Συμπέρασμα: Η αγορά ενός smartphone είναι περίεργη υπόθεση αφού υπάρχει πληθώρα συσκευών. Το θέμα είναι αυτή να πληρεί τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη. Προσωπικά επιλέγω HTC...

Benutzername
nemlah

Επειδή είχα το galaxy s πριν περίπου ένα μήνα και για έναν μήνα μπορώ να σου πω τα εξής για αυτό.
Αρχικά η ποιότητα κατασκευής του είναι άθλια. Πολύ πλαστικό που σε κάνει να νομίζεις ότι κρατάς παιχνίδακι και όχι κινητό 500 ευρώ. Η οθόνη του είναι πολύ καλή αλλά όπως όλες οι οθόνες κινητών στον ήλιο δυσκολα διαβάζετε. Το χειρότερο κομμάτι στα samsung κινητά είναι σίγουρα το λογισμικό. Η samsung καθυστερεί απίστευτα στο να φέρει να τις νέες εκδόσεις android στα κινητά της, και επιπλέον σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς ένα windows only εργαλέιο (Samsung Kies) γεμάτο προβλήματα.
Για το desire HD το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει είναι η μπαταρία του που δεν μπορεί να αντικατασταθεί απο μεγαλύτερη λόγω του τρόπου με τον οποιό εισάγεται στο κινητό.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

1 Kommentar

Benutzername