Μπορεί κάποιος μου εξηγήσει πως ακριβώς βοηθάνε πέρα απο το σενάριο "έχασα τα κλειδιά μου εντός του σπιτιού" ? Σε μια απο τις αξιολογήσεις διάβασα ότι κλάπηκε ολόκληρη τσάντα και στην συνέχεια την βρήκαν (προφανώς φαντάζομαι) χωρίς πορτοφόλι με τα χρήματα του μέσα. Για παράδειγμα, αν σας έκλεβαν την τσάντα και βρίσκατε λίγες ώρες μετά το στίγμα της σε ένα σοκάκι της Ομόνοιας, θα επιχειρούσατε να πάτε (έστω και ημέρα) και να την ψάξεται σε έναν άκυρο κάδο με σκουπίδια ενώ γνωρίζεται ότι θα είναι άδεια ή σχεδόν άδεια ; Αξίζει η αγορά απο κάποιον που είναι δύσκολο να τον κλέψουν (άνδρα, 1,90m) και αν ναι έχει τύχει να σας "σώσει" ;
2 Comentarii
Ο μόνος τρόπος να φανεί χρήσιμο, όντως. Βέβαια το να χάσεις μια τσάντα είναι δύσκολο καθώς είναι τεράστιο αντικείμενο και προσωπικά τα τελευταία 15 χρόνια που κουβαλάω τσάντα πλάτης μόνο μια φορά την έχω ξεχάσει. Ίσως να αναφέρεται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας το airtag που ξεχνάνε γενικά ή κάποιον που ταξιδεύει συνέχεια και εόιναι σε πλοια/αεροπλανα καθε ημερα.
Επίσης εγώ το βάζω στην τσέπη του παιδιού μου όταν πάμε ταξίδι ή σε βαλίτσα όταν ταξιδεύω με αεροπλάνο. Γενικά μπορεί να φανεί χρήσιμο (αχρείαστο να είναι)