What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
giannikog

ξερω οτι αυτα τα δυο δεν εχουν καμια σχεση, το ενα μικρο με πλη/γιο, το αλλο χωρις και μεγαλο! Τι θα μου προτεινατε αναλογο; εχω το Χ8 εγω...

Username

1 Reply

Saruman

Ας δούμε τα χαρακτηριστικά των δύο κινητών σε αντιπαραβολή.
http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/40?compare=,,285617,274128

Αρχικά τα δύο κινητά διαφέρουν ως προς τον τύπο τους διότι το ένα είναι slide με οθόνη αφής και φυσικό πληκτρολόγιο, ενώ το άλλο έχει αποκλειστικά οθόνη αφής χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο. Οπότε τίθεται ένα ερώτημα τι πιστεύετε ότι θα σας βολέψει στη καθημερινή χρήση.

To X10 mini pro έχει καλύτερη φωτογραφική μηχανή, εφαρμογές γραφείου (Document viewer).

To Xperia X8 έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, είναι πιο ελαφρύ και έχει χαμηλότερο δείκτη sar (EU) 0.84 W/kg έναντι 1.61 W/kg. Και αν είστε και του design βγαίνει και σε περισσότερα χρώματα :-)

Μη ξεχάσετε να διαβάσετε και τις αξιολογήσεις των χρηστών. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Αν αγοράσετε ένα απο τα δύο μπορείτε μπορείτε και εσεις να γράψετε την εμπειρία σας μετά τη χρήση του, βοηθώντας την υπόλοιπη Skroutz κοινότητα.

Username