Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ted75

τα κινητα παραεισαγωγής που ξεκινανε από τα 160 αξίζουν ή είναι [deleted]??

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

ed_stark

Αρχικά θα πρέπει να αναφερθεί ότι η πώληση προϊόντος το οποίο δεν είναι branded αλλά πωλείται ως branded είναι παράνομη. Προκειμένου να γίνει πλήρως αντιληπτό:

Δεν επιτρέπεται η πώληση μίας απομίμησης ενός τηλεφώνου Samsung ως γνήσιο προϊόν της εταιρείας Samsung. Ως εκ τούτου παρόμοια προϊόντα δεν προβάλλονται στη σελίδα του Skoutz.

Αναφορικά με το ερώτημά σου σχετικά με τα κινητά Ευρωπαϊκής εισαγωγής, αυτά αποτελούν branded προϊόντα τα οποία δεν προορίζονταν εξ' αρχής για πώληση στην Ελληνική αγορά, αλλά για μία άλλη Ευρωπαϊκή ή τρίτη χώρα. Η πολιτική αυτή δεν απαγορεύεται και απλά πριν προβείς στην αγορά τους θα πρέπει να διευκρινίσεις την εγγύηση η οποία θα συνοδεύει το εν λόγω προϊόν αλλά και την ύπαρξη ή όχι ελληνικού εγχειριδίου χρήσης.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τους όρους χρήσης της σελίδας.

2 Σχόλια

ted75

Ευχαριστώ για την απάντηση σας με κάλυψε απολύτως. Θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου να θίξω την αξιοπιστία της σελίδας ως προς τους μελλοντικούς επισκέπτες και πιθανούς πελάτες των e-shop των οποίων η σελίδα του skroutz φιλοξενεί. Όμως, η αγωνία του Έλληνα καταναλωτή αυτές τις μέρες για το που θα ακουμπήσει τον οβολό του είναι πολύ μεγάλη και σίγουρα η απορία που είχα εγω σήμερα ίσως να την έχουν χιλιάδες επισκέπτες της σελίδας καθημερινά. Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια στο έργο σας που όντως βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση.

ed_stark

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια :-) ...H ενότητα των συζητήσεων δημιουργήθηκε ακριβώς για το σκοπό αυτό : να επιλυθούν οι όποιες απορίες των μελών/επισκεπτών του Skroutz σχετικά με τα προϊόντα που προβάλλονται στη σελίδα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και μελλοντικά (εφόσον μπορούμε) σε οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε. Καλή συνέχεια και σε εσάς.

Όνομα χρήστη