Καλησπέρα σας, το σύνδεσα στο ps5 έκανα σύνδεση με τα AirPods αλλά δεν ακούγεται καθόλου ήχος απλά διάβασε τα ακουστικά και δεν μεταφέρεται ο ήχος
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα σας, το σύνδεσα στο ps5 έκανα σύνδεση με τα AirPods αλλά δεν ακούγεται καθόλου ήχος απλά διάβασε τα ακουστικά και δεν μεταφέρεται ο ήχος
1 Reply
Δοκίμασε να το συνδέσεις όταν είναι ανοιχτό το PS5, κάνοντας pairing σε πρώτη φάση τα AirPods (θα δεις το φωτάκι από άσπρο να αναβοσβήνει σε μπλε) και κλείνοντας άλλες συσκευές Bluetooth που είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά σου.
Μετά δες τον ήχο μέσα από το μενού του PS5 μήπως είναι πολύ χαμηλός και γι’ αυτό δεν ακούς κάτι.
Εγώ το ‘χω δοκιμάσει με AirPods Pro και δουλεύει μια χαρά.
Αν το κάνεις σωστά θα παίξει.
Προσοχή, επειδή λέει “USB Headphones (Action audio)”, δε σημαίνει ότι συνδέθηκαν τα ακουστικά.
Το αναγνωρίζει σαν συσκευή ήχου το PS5.
Ένδειξή σου προς επιβεβαίωση είναι το μπλε φωτάκι που θα αναβοσβήνει στη συσκευή κατά το paining και φυσικά ο ήχος από τα ακουστικά.
Ελπίζω να βοήθησα.
2 Comments
Μια φορά μου αναβοσβήνει σε άσπρο και τα AirPods ακούγονται ότι έχουν συνδεθεί αλλά δεν έχουν ήχο
Εάν έχει συνδεθεί σωστά, θα πρέπει κατά τα διάρκεια του pairing που η θήκη των AirPods Pro αναβοσβήνει με άσπρο, το usb να σου αναβοσβήνει με μπλε χρώμα και μετά να γίνει στατικό άσπρο!
Εάν σου γίνεται το παραπάνω και εφόσον ακούς τον ήχο του pairing όπως αναφέρεις, τότε μόνο που μένει είναι να μην έχει επιλεχθεί κάτι σωστά από το μενού στο ps5 ή να είναι σε mute.
Εγώ όπως σου αναφέρω και παραπάνω αλλά και στην κριτική μου, τα σύνδεσα κανονικά (AirPods Pro Gen 1), όπως και με άλλα ακουστικά και ηχεία και δούλεψε κανονικότατα.