What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Kastroman21

ειμαι αναμεσα στο νοκια c7 και στο νοκια 701.εσεις πιο προτεινεται?εχετε καποιο αλλο υποπιν σας?

Username

4 Replies

harislg

nokia 701 από εμένα... ένας λόγος είναι ότι έχει διπλασία ram και καλύτερο επεξεργαστή ο οποίος με αναβάθμιση πήγε στα 1.3 ghz. όσο αφορά την οθόνη το 701 έχει ips panel που σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερη γωνία θέασης πιο φυσικά χρώματα και λιγότερη κατανάλωση στο λευκό...

Username
altiport

Επειδή είχα C7 και τώρα 701 θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα το 701, μιας και η διαφορά στην τιμή τους είναι μηδαμινή. Είναι 99% το ίδιο σε εμφάνιση, αλλά με πολύ καλύτερη αντίθεση στην οθόνη και πολύ γρηγορότερο επεξεργαστή, άρα γρηγορότερη απόκριση. Συν ότι τρώει πολύ λιγότερα κολλήματα (δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα hardware ή λειτουργικού βέβαια).

Username
b.dim

Έχω το nokia c7, το θεωρώ από τα πιο αποτυχημένα μοντέλα.
Η μπαταρία του δεν κρατάει.
Κάνει συνέχεια restart.
Η χρήση του με ήλιο είναι απαγορευτική, πρέπει να βρεις μέρος με σκιά για να δεις την οθόνη

Username
katerina_yes

τα χαρακτηριστικα τους ειναι σχεδον τα ιδια οπως και η εμφανιση τους αλλα και η τιμη τους.η επιλογη σου θα κριθει στις λεπτομερειες του καθε κινητου. δες τον πινακα στην παρακατω ιστοσελιδα και βγαλε τα συμπερασματα σου. http://devilmustcry.com/nokia-701-vs-nokia-c7-smartphone-comparison/ (πιστευω πως το νοκια 701 ειναι καλυτερο)

Username