Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Geopower

Γεια σας..εχω το galaxy s 3 αγορασμενο απο καποιο καταστημα του skroutz και επειδη λογω δουλειας εχω και δευτερηο αριθμο εκανα μια ερευνα για δευτερο κινητο..οι τιμες απο τι ειδα στα τετραπυρηνα κινητα ειναι ιδιου ποσου πανω κατω..συγκρινεται αυτο το κινητό

Benutzername

3 Antworten

stratus.stratus

υποκειμενικά παίρνεις το καλύτερο τηλέφωνο σε σχέση τιμής έχεις το καλύτερο service από την google στις αναβαθμίσεις αν σου αρέσει η συσκευή σαν σχήμα το παίρνεις αν όχι πάρε αυτή που σου αρέσει

Benutzername
panagos2006

επειδη ενδιαφερομαι και εγω για αυτο το κινητο μπορει να μου πει καποιος , οφελουμαι απλως επειδη θα παρω πρωτος την επομενη αναβαθμηση του αndrod η θα εχω και ποιο πολλες επισημες αναβαθμησεις;δηλαδη to samsoung galaxy το nexus s εχουν παρει ποιο πολλες αναβαθμησεις απο τους τοτε ανταγωνιστες τους;

1 Kommentar

Technologic

Τα πλεονεκτηματα του τα εχω αναφερει στο πανω ποστ.Απλα η διαφορα του απο αποψη λειτουργικου σς σχεση και με τα αλλα Nexus ειναι τα 2GB RAM που σημαινει οτι θα συνεχιζει για περισσοτερο καιρο να παιρνει τις αναβαθμισεις με τα καινουργια "καλουδια" και ετσι δε θα ειναι ξεπερασμενο για αρκετα χρονια.

Benutzername
Technologic

Το Νexus ειναι της μαμας Google που σημαινει οτι θα παιρνεις πρωτος καθε επομενη αναβαθμιση λογισμικου,ακομα και οταν το S3 δε θα την παρει ειτε απο την ιδια τη Samsung,ειτε δε θα μπορει λογω λιγοτερης RAM(1GB εν αντιθεσει με τα 2GB του Nexus) μιας και τo android ειναι πολυ απαιτητικο(πολυ σημαντικο η διπλασια RAM πιστεψε με!).Με εξαιρεση το οτι δεν δεχεται επεκταση μνημης στα υπολοιπα ειναι ιδια.Νexus λοιπον χωρις δευτερη σκεψη...

Benutzername