Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
panagos2006

παρακαλω ειμαι αναμεσα στα 2 κινητα !οι κατοχοι ας βοηθησουν! αποψεις?η μπαταρια ειναι τοσο χαλια στο nexus η εφτιαξε με την αναβαθμηση?το lg oντος υπερεχει?

Benutzername

5 Antworten

alatso

καλησπέρα εγω σήμερα πήρα το optimus g λογο εσωτερικής μνήμης 32 Giga μέχρι στιγμής καλά πάει τώρα από android έχει μέσα 4,1,2 και ζητάει αναβάθμιση η οποία δε ξέρω τι θα είναι ... πάντως προτείνω το otpimus g φίλε μου η οθόνη του ειναι απολαυστική !
Την αναβάθμιση την πέρασα over the air 33MB , το software παρέμεινε ίδιο, τώρα δε ξέρω εάν διορθώθηκε κάτι δε κατάλαβα ακόμα .

4 Kommentare

wakkabjk

φιλε μαλον εσυ δεν ξερεις για τα κινητα γιατη και οι δυο συσκευες εχουν την ιδια οθονη

panagos2006

οντος τα 32 giga ειναι πολυ συμαντικος παραγοντας στην αποφαση! αν μπορεσεις πες μου εντυπωσεις απο την μπαταρια! ευχαριστω και παλι

guskok21

Για να μην παρεξηγηθώ εχω Nexus αλλά φίλε wakkabjk πήγαινε σε ενα μαγαζί και βαλ'τα δίπλα δίπλα..Οι οθόνες μπορεί να έχουν ίδια specs αλλά δεν είναι ιδιες. Ισως είναι θέμα software αλλά ιδιες δεν τις λες

alatso

H μπαταρία από χτες αρχική φόρτιση μετά από εγκαταστάσεις εφαρμογών, παιχνίδια και άλλα ... είναι στο 50% μετά από 24 ώρες, μετά απο μερικές αποφορτίσεις - φορτίσεις πιστεύω ένα 3ήμερο με μέτρια χρήση θα το βγάζει.

Benutzername
Tzanoust

Το Nexus S έχει πάρει μεχρι και το 4.1 jelly bean. Το galaxy Nexus πηρε αμεσως την αναβάθμιση 4.3 μαζί με το nexus 4. Το nexus 4 θα πάρει σίγουρα TOYΛAXIΣTON 2-3 αναβαθμίσεις του Android OS ακόμα.

1 Kommentar

panagos2006

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!με καλυψε πληρως! αν η μπαταρια δεν ειναι τοσο κακη θα το παρω!

Benutzername
panagos2006

ευχαριστω για την απαντηση! τι σημαινει θα παρει ολα τα update; τα nexus one nexus galaxu kai nexus s παιρνουν αναβαθμησεις μεχρι σημερα (4.3)? αν ναι τοτε βρηκα το επομενο μου κινητο!αν ομως απλος τις παιρνουν πιο νωρις δεν ειναι και τοσο σημαντικο!

Benutzername
Technologic

Συμφωνω και γω με τον wakkabjk για το Nexus.Eιναι μεγαλο συν αυτο.Τωρα απο αποψη μπαταριας δεν ειμαι χρηστης για να μπορω να σου απαντησω.Ας απαντησει καποιος που να το εχει δουλεψει

Benutzername
wakkabjk

δεν ξερω κατι για την μπαταρια αλλα ολα τα αλλα ειναι ιδια
η οθονη,ο επεξεργαστης,καρτα γραθικων,ram
ολα ειναι ιδια αν και optimus g εχει καλυτερο σκορ στο quadrant, nexus θα παρει ολα τα update και αυτο ειναι το μεγαλυτερο +

Benutzername