παρακαλω ειμαι αναμεσα στα 2 κινητα !οι κατοχοι ας βοηθησουν! αποψεις?η μπαταρια ειναι τοσο χαλια στο nexus η εφτιαξε με την αναβαθμηση?το lg oντος υπερεχει?
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
παρακαλω ειμαι αναμεσα στα 2 κινητα !οι κατοχοι ας βοηθησουν! αποψεις?η μπαταρια ειναι τοσο χαλια στο nexus η εφτιαξε με την αναβαθμηση?το lg oντος υπερεχει?
5 Antworten
καλησπέρα εγω σήμερα πήρα το optimus g λογο εσωτερικής μνήμης 32 Giga μέχρι στιγμής καλά πάει τώρα από android έχει μέσα 4,1,2 και ζητάει αναβάθμιση η οποία δε ξέρω τι θα είναι ... πάντως προτείνω το otpimus g φίλε μου η οθόνη του ειναι απολαυστική !
Την αναβάθμιση την πέρασα over the air 33MB , το software παρέμεινε ίδιο, τώρα δε ξέρω εάν διορθώθηκε κάτι δε κατάλαβα ακόμα .
Το Nexus S έχει πάρει μεχρι και το 4.1 jelly bean. Το galaxy Nexus πηρε αμεσως την αναβάθμιση 4.3 μαζί με το nexus 4. Το nexus 4 θα πάρει σίγουρα TOYΛAXIΣTON 2-3 αναβαθμίσεις του Android OS ακόμα.
ευχαριστω για την απαντηση! τι σημαινει θα παρει ολα τα update; τα nexus one nexus galaxu kai nexus s παιρνουν αναβαθμησεις μεχρι σημερα (4.3)? αν ναι τοτε βρηκα το επομενο μου κινητο!αν ομως απλος τις παιρνουν πιο νωρις δεν ειναι και τοσο σημαντικο!
4 Kommentare
φιλε μαλον εσυ δεν ξερεις για τα κινητα γιατη και οι δυο συσκευες εχουν την ιδια οθονη
οντος τα 32 giga ειναι πολυ συμαντικος παραγοντας στην αποφαση! αν μπορεσεις πες μου εντυπωσεις απο την μπαταρια! ευχαριστω και παλι
Για να μην παρεξηγηθώ εχω Nexus αλλά φίλε wakkabjk πήγαινε σε ενα μαγαζί και βαλ'τα δίπλα δίπλα..Οι οθόνες μπορεί να έχουν ίδια specs αλλά δεν είναι ιδιες. Ισως είναι θέμα software αλλά ιδιες δεν τις λες
H μπαταρία από χτες αρχική φόρτιση μετά από εγκαταστάσεις εφαρμογών, παιχνίδια και άλλα ... είναι στο 50% μετά από 24 ώρες, μετά απο μερικές αποφορτίσεις - φορτίσεις πιστεύω ένα 3ήμερο με μέτρια χρήση θα το βγάζει.