Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω το κινητό μου που με έχει κουράσει απίστευτα (Sony Xperia Arc LT15i) και έχω πάθει εμμονή με το HTC One M7. Επειδή όμως δεν παίζουν πολλά χρήματα, 360 ευρώ που το βρίσκω αυτή τη στιγμή μου είναι κάπως αρκετά να διαθέσω για ένα κινητό 2ετίας, οπότε είμαι στο περίμενε μήπως πέσει λίγο ακόμα η τιμή. Μέχρι τότε με προβληματίζουν κάποια σχόλια που βρίσκω στο διαδίκτυο με κάποια προβλήματα που βγάζει, π.χ. κάμερα. Δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας αλλά δεν θέλω προφανώς να είναι και ελαττωματικό το κινητό γιατί μετά τι κάνω; Ένα άλλο θέμα είναι ότι διάβασα πολλοί παραπονιούνται ότι δεν διαθέτει Ελληνική γλώσσα. Γνωρίζω για ένα app, MoreLocale 2, όπου λύνει το πρόβλημα με το Ελληνικό μενού. Θα μπορώ όμως να γράψω στα Ελληνικά; Επίσης, μπορεί να μην είμαι και πολύ απαιτητικός σε θέμα χρήσης κινητού αλλά δεν θέλω να την πάρω και να μου κρατήσει δυο χρόνια μόνο.. Για να μη το κουράζω άλλο το θέμα, αξίζει η συσκευή να την αγοράσω ή να πάω για κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ.