Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
alexron

Εδώ και καιρό ψάχνω μια φωτογραφική ή οποία να μεν να είναι καλή αλλά να μην ξεπερνάει ένα όριο στην τιμη (200-250e). Βρήκα λοιπόν στο skroutz δύο πολύ καλές έτσι όπως μου φάνηκαν φωτογραφικές με διαφορά 10e, οπότε με τόση μικρή διαφορά στην τιμή κοιτάω τις δυνατότητες και τις καλές φωτογραφίες που θέλω να βγάλω. Έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές για αυτή της Nikon αλλά η Olympus μου φαίνεται έχει περισσότερες λειτουργίες. Για να ακούσω γνώμες παρακαλώ...

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

loykastergiou

γεια σας παιδια!ειμαι και γω αναμεσα σ αυτες τις 2 + την panasonic lumix sz-9 η οποια σαν διαφορα εχει αισθητηρα livemos αντι cmos που εχουν οι nikon-olympus και φακο leica(exω ακουσει τα καλυτερα).παντως απο μια olympus sp600 που την εχει 1 γνωστος ακουσα καλα λογια.παρακαλω οι ειδικοι και γνωστες να καταθεσουν αποψεις.ευχαριστω

1 Σχόλιο

ed_stark

Θα πρέπει να κάνεις την ερώτησή σου χρησιμοποιώντας το δεσμό "Κάνε την ερώτησή σου" ο οποίος βρίσκεται πάνω και αριστερά της σελίδας και όχι ως απάντηση σε ήδη υπάρχουσα.

Όνομα χρήστη
jimmykarily

Έχω εδώ και 2 βδομάδες την Nikon. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γενικά. Ποιότητα κατασκευής, χρόνος εκκίνησης (2 sec), απόδοση χρωμάτων, όλα τέλεια. Το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι οι μη αυτόματες ρυθμίσεις για ταχύτητα και άνοιγμα διαφράγματος. Παρ' όλα αυτά έχει πολλά presets που αν τα μάθεις μπορείς να βγάζεις πολύ καλές φωτογραφίες σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, κίνησης κτλ. Άλλωστε αν δεν έχεις όρεξη για πειραματισμούς, η φωτογραφική επιλέγει τις πιο πολλές φορές τις καλύτερες ρυθμίσεις. Την Olympus δεν την έχω χρησιμοποιήσει αλλά φαντάζομαι σε αυτά τα λεφτά δεν θα βρεις φωτογραφική με manual ρυθμίσεις (και μάλιστα compact).
Άλλο σημείο σύγκρισης που αξίζει να προσέξεις, είναι ο τύπος της μπαταρίας. Η Nikon παίρνει 4xAA μπαταρίες και περιλαμβάνει 4 επαναφορτιζόμενες και φορτιστή στην συσκευασία. Το καλό είναι ότι αν ξεμείνεις από μπαταρία μπορείς να αγοράσεις απλές αλκαλικές από ένα περίπτερο. Δεν γνωρίζω τον τύπο μπαταρίας της Olympus.

1 Σχόλιο

chris.o

μηπως μπορεις να μου πεις ποσες συνεχομενες ληψεις κανει με χρονοδιακοπτη?σε ευχαριστω.

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

ed_stark

@vodka αν την έχεις χρησιμοποιήσει θα μπορούσες να αναφέρεις και κάποια στοιχεία από την εμπειρία χρήσης της έτσι ώστε να βοηθήσεις τον @alexron στην επιλογή του.

Όνομα χρήστη