η καμερα του για 13mp οχι δεν ειναι !!! ναι βγαζει καλες φωτο και video αλλα οχι δεν δικαιολογει τα 13mp μπορεις να πεις ομως οτι ενα 8-9 mp ειναι ανετα,περα απο την καμερα και την μπαταρια του που ειναι καλη σε ομιλια κραταει περιπου δυο μερες με normal χρηση αλλα οταν παιζει wifi/3G δεν την παλευει και πολυ το κιν αυτο ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του οπως εχω πει παλι για μενα περνει 7,5/10.Τα δυνατα του σημεια ειναι 2GB ram-Quad-core 1.5 GHz Krait,H οθονη στα 4,7 ουτε μικρη ουτε παντοφλα με καλη αναλυση,δυνατα χρωματα,πολυ καλος σχεδιασμος και ποιοτητα κατασκευης και ολα αυτα value for money for sure με μολις 220 περιπου.(Νικος LG optimus G E975 απο της 28-4-04)
3 Σχόλια
συγνωμη φιλε Νικολα αλλα αυτο ακριβως θελω να πω πανω στο θεμα που λεω οτι ο φακος δεν ειναι για τα 13mp οτι η ποιοτητα του φακου που βαζει η lg στα κιν δεν μπορει να πετυχει καλες αναλυσεις οπως αλλα κιν στην ιδια κατηγορια παντα ή αν θες καλυτερα οι φακοι των καμερών μιας αλλης εταιριας κινητων ειναι πολυ καλυτεροι απο τους φακους που βαζει η LG, οποτε σε συγκρηση καμερας μιας εταιριας με την lg στα ιδια MP η αναλυση της lg ειναι μικροτερη απο αυτη της αλλης εταιριας(δεν ονομαζω για τυπικους λογους), (λαθος διατυπωση λοιπον απο μερος μου)Και δεν λεω ποτε κατι χωρις να εχω εστω μια ελαχιστη ιδεα για το θεμα και αυτο το λεω γιατι εχω φιλο φωτογραφο και τον εχω ρωτησει.ευχαριστω που διαβασες παντως το σχολιο μου!!!!Ελπιζω να σε καλυψα τωρα.και σε ευχαριστω πολυ για το κιν.
Έχω απαντήσει αρκετές φορές σε αυτή την ερώτηση φίλε μου γι'αυτό και ο τρόπος είναι ο παραπάνω.
Η ποιότητα του φακού παίζει ρρόλο. Σχεδόν καθόλου τα mp.
Αν δείς φωτογραφίες πχ απο dslr των 4mp που βγήκαν το 2003 θα πάθεις πλακα.
Όποτε εν συντομία εχουμε.
13mp camera Καλές φωτογραφίες τη μερα
Αρκετά Μέτριες σε χαμηλό φωτισμό Σχετικά καλες το βραδυ με αλλη εφαρμογή καμερας (πχ camera zoom fx)
Και τέλος καλό βίντεο με πολύ καλο ηχο
Ναι φιλε μου καταλαβαινω γιαυτο κα εγω δεν το πηρα στραβα το θεμα οπως ειδες.οποτε ναι καπως ετσι ειναι οπως ειπες στο θεμα της καμερας.