gr234567
gr234567
18/07/2014
καλημέρα.
η επίσημη ενημέρωση kit kat 4.4.2 της lg για το ελληνικό lg e975 είναι διαθέσιμη !! μπορείτε να την κατεβάσετε είτε μέσω wifi είτε από το pc suite. μόλις την έβαλα και το τηλέφωνο πετάει !!
οπως ειπε και ο φιλος πιο κατω πλεον ειναι on και στην Ελλαδα η 4.4.2κκ .......
οχι οτι εχουμε ενα απο τα καλυτερα κιν βετερανο(μετραει 2 χρονια+ η αλλιως 4 γενεες elite κινητων καθως βγαινουν καθε 6 μηνες πλεον) αλλα οπως και να το κανουμε το κιν απλα ειναι απιστευτο απο την εκδοση του 4.1.2 jb απλα τωρα αλλαζουν καποια πραγματα στα + λοιπον μετα απο μια εβδομαδα περιπου με την εκδοση του 4.4.2 ακομα πιο πολυ smoοth στο rolling του κιν(θα μου πειτε ποσο πιο πολυ αφου και πριν πηγενε σφαιρα) ε τωρα εχει λιγο παραπανω αχααχαχ!!!! μερικες εικονες απο τα app που εχει το UI της LG ειναι λιγο διαφορετικες,καθως και τα settings σε καμερα και στην home του κιν ειναι λιγο πολυ αλλα kitkat φαση(εαν βρειτε η ξερετε πως μπορουμε να αλλαξουμε η να εμπλουτισουμε την επιλογη που εχει στην home screen αφου το ξεκλειδωσετε εαν κανετε roll με το δαχτυλο στην οθονη απο την αρχη της δεξια αριστερα βγαινουν επιλογες, να μου το πειτε). και σαφως η ram εχει παρει ανασα κατα 200mhz περιπου,το βασικο τωρα με την καμερα.....βιντεο δεν ξερω εαν ειχατε δει στην jb κατι σαν θολουρα ενω περιστρεφεται το κιν....αυτο πλεον δεν το βλεπω να γινετε και μαλλον ειναι λιγο πιο καθαρο ακομα και σε χαμηλο φωτισμο.Φωτογραφιες, νομιζω πως ειναι ελαφρως πιο καθαρες γιατι εχω βγαλει αρκετες και σε μερος που ειχε θεμα οπως (απογευμα-βραδυ) τωρα ειναι πιο καλες και το βλεπεις με το ματι, δυσκολα μεν αλλα το βλεπεις,τελος η μπαταρια του σε θεμα διαρκιας βελτιωθηκε ελαφρως,προσοχη ομως μονο στο κομματι της ομιλιας-αναμονης,με wifi on/3g ειναι μια απο τα ιδια. εαν δειτε κατι αλλο παιδια καντε το post ευχαριστω!!!!