Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

PrimeTechnologies

Lg optimus G χωρις δευτερη σκεψη φιλε μου. Δεν θα το μετανιωσεις. Ειναι λιγο πιο μπροστα, πιο ποιοτικο κ πιο φτηνο. Οχι οτι θα μετανιωνες κ για το S3 αλλα σου επισυναπτω απλα την γνωμη μου.

Όνομα χρήστη
dhimhitrhis

Καλησπερα και παλι..αφου εχεις καταληξει σε αυτα τα δυο,αλλες προτασεις μαλλον ποιο πολυ θα σε μπερδεψουν παρα θα σε ωφελησουν.Τωρα κατα την αποψη μου γυρω στα 330 Ευρω που κανει το Lg Optimus G E975 και με τα χαρακτηριστικα που εχει ειναι η καλυτερη επιλογη.Επισεις πιστευω οτι εως τα 350 Ευρω που ειναι το ανωτερο ποσο που θες να δωσεις,δυσκολα θα βρεθει ανταγωνιστης του,ακομα και αν το Samsung Galaxy S3 I9300 ηταν με αρχικη εσωτερικη μνημη 16GB (με τα 32GB η τιμη του περναει το ποσο σου).Θα σου πω και την γνωμη μου για μερικα χαρακτηριστικα παντα βασει των τιμων τους..
1). Το Lg Optimus G E975 32GB ειναι φθηνοτερο (κανει περιπου 330 Ευρω)..το Samsung Galaxy S3 I9300 32GB (περιπου 390 Ευρω και το 16GB κανει περιπου 340 Ευρω).
2). Ο επεξεργαστης της Qualcomm στα 1.5 GHz του Lg ειναι ''λιγο'' καλυτερος απο τον Exynos στα 1.4 GHz του Samsung.
3). Το Lg εχει 2 GB RAM (πολυ βασικο αυτο,γιατι οπως ξερεις το Android ειναι καπως ''βαρυ'' λειτουργικο και χρειαζεται επεξεργαστικη ισχυ και μνημη για να ειναι ομαλο) το Samsung 1 GB RAM.
4). Το Lg ειναι και LTE δλδ 4G (ok..δεν ειναι τιποτα ''τρομερο'' αυτο,αλλα αφου το εχει για τα χρηματα που δινεις ειναι υπερ του).
Αυτα ειναι καποια απο τα υπερ του Lg εναντι του Samsung (πιστευω να μην ξεχασα κατι..) αλλα υπαρχουν και μερικα κατα..
1). Δεν επεκτεινεται η μνημη του (ειναι 32GB με διαθεσιμα περιπου τα 25 GB).
2). Και οι δυο καμερες του υστερουν εναντι του Samsung (ειναι μετριες οχι κακες).
3). Η μπαταρια του δεν μπορει να αλλαχτει (με ευκολια τουλαχιστον).
4). Το image της Lg υστερει εναντι της Samsung (προσωπικη μου αποψη)..και εδω πιστευω να μην ξεχασα κατι αλλο..
Συμπερασματικα λοιπον για τα λεφτα του το Lg Optimus G E975 πιστευω ειναι μια πολυ καλη αγορα και δεν αξιζει να δωσεις γυρω στα 390 Ευρω για το Samsung Galaxy S3 I9300 32GB,γιατι στα 400 ή 400+ Ευρω υπαρχουν smartphone με ''αλλα κολπα''...

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
dhimhitrhis

Καλησπερα..θα ηθελα να μου πεις σε παρακαλω,αν μετα απο ερευνα κατεληξες σε αυτα τα 2 και θελεις καποιες γνωμες μονο για αυτα ή θα σε ενδιεφεραν και αποψεις για αλλα smartphone..αν ναι,μεχρι ποιο ποσο θελεις να δωσεις?...

Όνομα χρήστη