Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Flevio

Εκτός των spec της valve.

Σε αληθινη χρηση.

Κραταει πανω απο μια ωρα η μπαταρια αν παίζεις απαιτητικα AAA παιχνιδια?

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

mpompini

Θα σου εξηγήσω γιατί το έχω στα χέρια μου απο τον Ιούνιο! Παίζει τεράστιο ρόλο το frame rate, η ταχύτητα ανανέωσης της εικόνας και τέλος οι ρυθμίσεις γραφικών στο παιχνίδι. Π.χ. παίζω AC Odyssey με 40fps κλειδωμένο σε 40hz και τα γραφικά λίγο πιο κάτω απο ultra (γιατί έχω χαμηλά τα fps, στα 8watt τον επεξεργαστή και μπορώ να παίξω πάνω απο 2 ώρες! Για πιο απλούς τίτλους σίγουρα μιλάμε για περισσότερες απο 4 ώρες παιχνιδιού αλλα υπάρχουν και πολλά τρικ για να το κάνεις να κρατήσει περισσότερο.

Όνομα χρήστη
Flevio

1:33 παιζοντας elder ring ενω ειναι καινουριο.
Δλδ σε 6 μηνες και μετα παιζει με το ζορι να βγαζεις ωρα, δεν ειναι πια handheld ετσι,οχι αμα εισαι σε μπριζα. Καλο θα ηταν να περιμενουμε το επομενο.

2 Σχόλια

CheapAlex

1:33 σε υψιλα σεττινγ, μπορεισ να το κανεις 2 ωρεσ και με λιγη δουλεια. Και μην νομιζεις η μπαταρια δεν θα αρχιζει να χαλαει για τουλαχιστον 2-3 χρονια.

mpompini

όχι δεν θα "κλάσει" η μπαταρία του, είναι λιθίου. Αν ήταν έτσι τα κινητά μας κάθε 6 μήνες θα θέλανε καινούρια μπαταρία.

Όνομα χρήστη
Dosmod

τα τεστ online απο διαφορα media δειχνουν μινιμουμ 2 ωρες με τις προεπιλεγμενες ρυθμίσεις (30fps μαξ κλειδωμενα - god of war 3 ωρες μπαταρια)
με fps ξεκλείδωτα (60fps μαξ και φουλ cpu - δείχνουν 80 λεπτα μπαταρια στο ιδιο god of war)

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη