Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mikem132

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα; συνδέεται με τον steam λογαριασμό και στο xbox gamepass;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

mpompini

τι εννοείς ποτε θα έρθει? για την ώρα το πουλάει μόνο το steam και κάνεις αγορές μόνο μέσω της πλατφόρμας τους. Δεν νομίζω πως θα βγει στα καταστήματα στα κοντά. Το gamepass μπορείς να το χαρείς απο το Steam Deck ;)

Όνομα χρήστη
mikem132

Έχω αγορασμένα παιχνίδια στο xbox και στο steam. Αν λειτουργεί το gamepass στη συσκευή δε θα χρειαστεί να ξανααγοράσω τα ίδια παιχνίδια από το κατάστημα του steam. Εξάλλου για φορητό pc πρόκειται όχι για κονσόλα. Εκτός αυτού αναρωτιέμαι εάν μπορώ να εγκαταστήσω mods στο linux που θα τρέχει

Όνομα χρήστη
kaluas

Αν το θες το νωρίτερο Οκτώβριο, το παραγγέλνεις από την σελίδα του στο Steam. Ειδάλλως θα περιμένεις πάρα πολύ.

2 Σχόλια

CheapAlex

Για Οκτωβριο πρεπει να ειχες παραγκειλη εδω και μερικους μηνες φιλε μου

kaluas

@CheapAlex, αν παραγγείλεις ΤΩΡΑ από Steam σου λέει Οκτώβριο 2022 και μετά. Δεδομένου πως δεν τα κοιτάνε όλοι τα mail τους ή κάποιοι θα αλλάξουν γνώμη αν δεν δουν κάποια παιχνίδια να τρέχουν πολύ καλά ή να πάρουν patches, είναι ασφαλή υπόθεση πως αν παραγγείλει κάποιος τώρα θα το έχει τον Οκτώβριο του 22. Αλλά πέρα από αυτό, εκεί κόλλησες εσύ; Ο mikem πάνω ρωτάει πότε θα έρθει Ελλάδα. Έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα διατεθεί σε μεταπωλητές; Και αν ναι, δεν θα έχει καπέλο; Εγώ δεν έχω ακούσει να τοποθετηθεί η Valve επίσημα με ημερομηνία.

Όνομα χρήστη