Καλησπέρα έχω και εγώ αυτήν την αστοχία που μοιάζει με ψυγείο και λέγεται Santos. Το πήραμε το 2008 καθώς ο καταστηματάρχης μου το έφερε αντί για το προηγούμενο μοντέλο της AEG το οποίο τουλάχιστον είχε καλύτερη αισθητική και ήταν προφανώς κατασκευασμένο στην Γερμάνια. Από την πρώτη μέρα το panel είχε χαλασμένο το On off γεγονός που το κατάλαβα αργότερα αφού δεν χρειάστηκε να το σβήσω. Τα ανεβοκατεβάσματα το καλοκαίρι είναι σαν απεργία λόγο υπερβολικής εργασίας. Πριν τρία χρονιά σταμάτησε να δουλεύει η συντήρηση ενώ η κατάψυξη δούλευε κανονικά. Τρία Μαστοριά επαγγελματίες μου προτείναν να κάνω απόψυξη. Ο τέταρτος είπε ωχ αλλά τουλάχιστον ήρθε πήρε 60 ευρώ και το έφτιαξε. Άλλαξε κάτι το οποίο δεν θυμάμαι (ήταν στο χώρο της κατάψυξης).Επίσης μαζεύει πάγο στην κατάψυξη στον πάτο. Εκεί όλα τα μαστοριά μιλούν για απόψυξη άσχετα αν έχω κάνει τόσες, όσες και στο ice age. Φέτος έβγαλε την ίδια βλάβη αποφάσισα να πάρω άλλο. Η βαριά περιμένει στο υπόγειο και εγώ θα πάρω το αίμα μου πίσω όταν έρθει το καινούργιο.