Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει προχωρησει κανενας νομικα προς την εταιρεια για το συγκεκριμενο ψυγειο και αν η εταιρεια του ειπε για αντικατασταση περαν της εγγυησης ποσα λεφτα εδωσε!!
See in detail the terms of use for the Product Questions
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει προχωρησει κανενας νομικα προς την εταιρεια για το συγκεκριμενο ψυγειο και αν η εταιρεια του ειπε για αντικατασταση περαν της εγγυησης ποσα λεφτα εδωσε!!
1 Reply
Πριν απο πεντε χρονια πηρα το συγκεκριμενο ψυγειο.στον ενα χρονο δημιλυργησε προβλημσ η καταψυξη.δεν σνεβαζε θερμοκρασια,ηρθε ο τεχνικος το εκανε αλλα απο τοτε πολυ παγο στην καταψυξη.πριν απο πεντε ημερες το ιδιο,ηρθε ο τεχνικος μου ειπε οτι εχει προβλημα το μοτερ και δεν σξιζει τον κοπο να το κανω.χειροτερο ψυγειο δεν υπαρχει.κανκνικα η εταιρεια πρεπει να τα αντικαταστησει.κριμα τοσα χρηματα.
2 Comments
Αγόρασα το ίδιο το 2008 Δουλεύει καλά μόνο το χειμώνα Μόλις πιάσει στο σπίτι πάνω από 22 βαθμούς δεν μπορείς να βάλεις μέσα ούτε ένα λίτρο νερό χωρίς να πάει η θερμοκρασία του στο 10 για την υπόλοιπη ημέρα Το 2015 χάλασε αισθητήρας απόψυξης σύνολο 80 ευρώ Το 2020 ο ανεμιστήρας τον επισκεύασαν μόνος .2021 μοτέρ και θέλει 275 ευρώ .η aeg για αλλαγή .Επισεις χρειάζεται και αλλαγή το λάστιχο της κατάψυξης .Ποτέ ξανά Aeg. Θα πάρω καινούριο για όλο τον χρόνο να δουλεύει και το καλοκαίρι
Εχω και εγω προβλημα με το AEG SANTOS . Το ψυγείο μου το είχαν αντικαταστήσει το 2013 με άλλο αφου μου ζήτησαν 350 ευρω γιατι η εγγύηση είχε λήξει. Και τώρα πάλι και αυτό κανει τα ίδια προβλήματα όπως και το προηγούμενο .Μόλις ανέβει η θερμοκρασία πιάνει πάγους μέσα στη συντήρηση και είναι δραματική η κατάσταση. Προφανώς έχουν ελλαττωματικό συμπιεστή ή κατι τετοιο.Μάλλον θα πρέπει να δώσω σαν την προηγούμενη φορά 60 ευρω στον τεχνικό τους για να έρθει και να πιστοποιήσει ότι πρέπει να το πετάξω δηλαδή να το παρουν πισω και να με βάλουν να πληρωσω ενα καινουργιο γιατί έληξε η εγγύηση.Πιστεύω ότι πραγματικά θα πρεπει αυτοί οι άνθρωποι να σταματήσουν να εξαπατούν τους έλληνες καταναλωτές διοχετεύοντας στην αγορά τα ελαττωματικά τους ψυγεία .