What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

3 Replies

skaramazoo

playstore δεν έχει. συνιστάται και ρηχό όχι ακριβό (γύρω στα 70 ευρώ) subwoofer στο πορτμπαγκάζ. θα δείτε μεγάλη διαφορά!

1 Comment

st_bab

εμενα βρε μεγαλε γιατι δεν παιζει....κατεβαζω απο youtube και τα κανω mp4 και δεν τα παιζει δοκιμασα και σε αλλες μορφες τιποτα ειμαι παρα πολυ νευριασμενος

Username
skaramazoo

Το ηχοσύστημα είναι άψογο. Τελικά διαπίστωσα ότι παίζει τέλεια βίντεο MP4 H.264 με μέγιστη ανάλυση 1280x720 τόσο από κάρτα micro SD (TF) όσο και από USB flash. Εκτός αυτού παίζει και αρχεία MP3 από αυτά τα αποθηκευτικά μέσα αλλά δείχνει και φωτογραφίες JPEG. Είναι αξιόπιστο και συνιστάται!

1 Comment

st_bab

εμενα βρε μεγαλε γιατι δεν παιζει....κατεβαζω απο youtube και τα κανω mp4 και δεν τα παιζει δοκιμασα και σε αλλες μορφες τιποτα ειμαι παρα πολυ νευριασμενος

Username
skaramazoo

δεν έχει, όχι. και δεν παίζει βίντεο απόσο είδα. είναι όμως αξιόπιστο, η οθόνη βγαίνει και αναδιπλώνεται αυτόματα χωρίς πρόβλημα αξιοπιστίας στους 10 μήνες που το χρησιμοποιώ. συμβουλεύω αγορά και εγκατάσταση subwoofer μικρού στο πορτ μπαγκαζ. υπάρχουν με 80 ευρώ τέτοια. δουλεύει κανόνι. είμαι γενικά πολύ ικανοποιημένος σε σχέση με το κόστος του.

1 Comment

skaramazoo

Διόρθωση!! Το ηχοσύστημα είναι άψογο. Τελικά διαπίστωσα ότι παίζει τέλεια βίντεο MP4 H.264 με μέγιστη ανάλυση 1280x720 τόσο από κάρτα micro SD (TF) όσο και από USB flash. Εκτός αυτού παίζει και αρχεία MP3 από αυτά τα αποθηκευτικά μέσα αλλά δείχνει και φωτογραφίες JPEG. Είναι αξιόπιστο και συνιστάται!

Username