Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είναι στο πλάι οι απαορροφητητες και όχι στραμμένοι προς τα κάτω, κάνει σωστή απορρόφηση; Έχω έναν pyramis που είναι παρόμοιος αλλά οι υδρατμοί μαζεύονται και στάζουν κάτω μέσα στο φαγητό που μαγειρεύεται. Είμαι σε απόγνωση
See in detail the terms of use for the Product Questions
Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είναι στο πλάι οι απαορροφητητες και όχι στραμμένοι προς τα κάτω, κάνει σωστή απορρόφηση; Έχω έναν pyramis που είναι παρόμοιος αλλά οι υδρατμοί μαζεύονται και στάζουν κάτω μέσα στο φαγητό που μαγειρεύεται. Είμαι σε απόγνωση
1 Reply
Δεν κατάλαβα αυτό που είπες ότι είναι στο πλάι κι όχι κατά κάτω, αλλά αν προτιμάς συρόμενο τότε ο Teka CNL 6815 Plus Συρόμενος 60cm Inox είναι από τους πιο ισχυρούς γι` αυτό και το έχουν αγοράσει πολλοί. Εγώ αγόρασα τον Singer αλλά τον έβαλα σε ενοικιαζόμενο και δεν έχω εικόνα. Βέβαια στην απορροφητικότητα παίζει σπουδαίο ρόλο και ο σωλήνας, η διάμετρος και το μήκος της. Πρέπει να βάζεις τη διάμετρο που ορίζει ο κατασκευαστής κι όχι να τη μικραίνεις αμέσως μετά την έξοδο.
2 Comments
Ευχαριστώ για το σχόλιο
Να προσθέσω ότι έχω αγοράσει και τον Teka CNL 6815 Plus που είναι με Tαχύτητες: 5 + 1 εντατική, ενώ ο singer με δύο. Eίναι βέβαια θορυβώδης και θέλει σωλήνα 15 εκ ή το λιγότερο 12,5 εκ.