Επειδή σκέφτομαι να τον αγοράσω. Μπορεί να μου πει κάποιος που τον έχει αν είναι ενεργοβόρος? Ευχαριστώ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Επειδή σκέφτομαι να τον αγοράσω. Μπορεί να μου πει κάποιος που τον έχει αν είναι ενεργοβόρος? Ευχαριστώ
2 Απαντήσεις
Έχω τον μεγαλύτερο που γράφει 265W αλλά δουλεύει στα 30watt με μετρητή σε συνθήκες 20 βαθμούς κ υγρασία 75...οπότε αυτός δύσκολα να είναι παραπάνω...Επίσης ο μεγάλος πιάνει κ γρήγορα τον στόχο βέβαια κ σταματάει
στο ιντερνετ λενε για 160watt, αν και δεν μου φαινεται και πολυ αξιοπιστη πληροφορια. παντως σαν τεχνολογια (δηλαδη με κομπρεσορα) ειναι πολυ λιγοτερο ενεργοβορα σε σχεση με ζεολιθου αλλα εχεις πιο πολυ φασαρια. αμα αγορασω συσκευη που μετραει καταναλωση θα σε ενημερωσω
2 Σχόλια
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η κατανάλωση ενός αφυγραντήρα με συμπιεστή διαφοροποιείται από τη θερμοκρασία χώρου και το ποσοστό σχετικής υγρασίας τη δεδομένη στιγμή. Γι’αυτόν ακριβώς διεθνώς η κατανάλωση των αφυγραντήρων με συμπιεστή μετριέται στη θερμοκρασία των 27°C, με σχετική υγρασία 60% και ονομάζεται Rated Power. Κοιτώντας προσεχτικά θα παρατηρήσετε ότι πολλοί κατασκευαστές δεν αναγράφουν την «πραγματική» κατανάλωση του αφυγραντήρα, αλλά μετρημένη σε διαφορετικές συνθήκες χώρου. Σε κάθε περίπτωση όταν ελέγχετε την κατανάλωση ενός αφυγραντήρα με συμπιεστή βεβαιωθείτε ότι αναγράφεται η κατανάλωση ως Rated Power 27°C RH60%.. (αλιευμενο από το ίντερνετ). Οπότε ακόμα και αν δεν είναι συνεχώς η πραγματική κατανάλωση, είναι ενδεικτική και αντιπροσωπευτική σε σχέση με άλλα μοντέλα.
Το σημαντικότερο ίσως χαρακτηριστικό που αυξάνει την καταναλωση είναι αν η δυναμικότητα του κάθε μοντέλου είναι ικανή να αφυγρανει τον χώρο που έχετε χωρίς να δουλεύει ακατάπαυστα. αν ένας αφυγραντήρας των 10λιτρων χρειάζεται να δουλέψει τριπλάσιο χρόνο από αυτό των 30λιτρων, τότε η κατανάλωση του 1ου θα είναι μεγαλύτερη από του 2ου (εφόσον ο 1ος καταναλώνει 160watt/ώρα και ο 2ος 270watt/ώρα.)
1 Σχόλιο
Να σημειώσω ότι κάποια διαστήματα πιάνει 200κάτι που τα δίνει όλα αλλά δεν κρατάει συνήθως τόσο πολύ κ κατεβάζει ...Καλύτερα κάποιον πιο δυνατό αν έχεις αρκετά τμ παρά μικρό κ πάντα στο τέρμα για να πιάσει στόχο