Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Chris_Gousias2494

Ξέρει κανείς εάν το αφήνω να φορτίζει όλη την ώρα σε qi pad φορτιστή χαλάσει η υγεία μπαταρίας του ??

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

soa008

Εαν το αφηνεις 24ωρες μεσα στην μερα πιθανον να δεις μεγαλυτερη πτωση στην υγεια της μπαταριας απο οτι σε κανονικη χρηση. ΑΛΛΑ Ο μεγαλυτερος κινδυνος για μια μπαταρια οσον αφορα την διατηρηση του φορτιου της ειναι η θερμοκρασια. Αυξημενες θερμοκρασιες που μπορουν να δημιουργηθουν κατα την φορτιση η κατα την χρηση ειναι αυτες που μειωνουν με μεγαλυτερο ρυθμο την μπαταρια του κινητου. Απο εκει και περα η μπαταρια παντα χανει υγεια , ακομα και δεν βρισκεται σε λειτουργια το κινητο. Οπως ειπε και ο vagman_reviews το ιδανικο για μια μπαταρια ειναι να βρισκεται σε ποσοστο μεταξυ 20% και 80% (+-5%). Γενικα ομως το κινητο το παιρνουμε για να μας κανει καποια πραγματα , και οχι να μας δημιουργει θεματα αγχους για το αν χαλασει η μπαταρια. Στατιστικα οτι και να κανεις απο καλη χρηση στα 2-3 χρονια θα εχει χαθει ενα σημαντικο ποσοστο απο την υγεια της μπαταριας που πιθανον να εχεις αρχισει να καταλαβαινεις και να πας για αλλαγη , η οποια ειναι χαμηλου κοστους. Οποτε δουλεψε το κινητο οπως θες και μην γινεσαι σκλαβος του ( εχω διαβασει απο καποιους αλλους να βαζουν ξυπνητηρια μεσα στην νυχτα για να το βγαζουν απο την φορτιση )

ΥΓ: Το ποσοστο υγειας που σου δειχνει στο μενου η apple δεν ειναι το πραγματικο ποσοστο υγειας. Μην το κοιτας , αλλαξε μπαταρια μονο οταν νιωσεις πως δεν σου φτανει.

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Όλη την ωρα μέρα/νυκτα υπάρχει θέμα ναι. Αν το αφήνεις ωστόσο μόνο όταν κοιμάσαι δηλαδή 7-8 ώρες τότε όλα καλά. Απλά ίσως χρειαστείς ένα powebank για τις απογευματινές ώρες άμα λυπείς από το σπίτι νωρίς το πρωί για να μην πέφτει η μπαταρία του κάτω από 20% και το ζορίζεις. Το κάνω στο κινητό εδώ και 1,5 χρόνο φουλ χρήση και η υγεία της μπαταρίας είναι στο 92%.

Όνομα χρήστη