Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Rocket_gang

Είδα κάτι και με προβλημάτισε άσχημα.Ειναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να αγοράσεις με λεφτά του παιχνιδιού αμάξια παρά μόνο με πραγματικά λεφτά?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kaluas

Όχι, αυτό είναι υπερβολή από χονονιφάδες. Το παιχνίδι έχει μικροσυναλλαγές, ναι, αλλά καμία από αυτές δεν είναι αναγκαία. Μπορείς να το παίξεις όσο θες δωρεάν, αγοράζεις ότι θες δωρεάν και δεν σε εμποδίζει πουθενά όσο και να θες να παίξεις με τα in game credits. Απλά επειδή υπάρχουν εύθικτα πιπινάκια τους ενοχλεί που δεν μπορούν να έχουν ότι θέλουν όποτε θέλουν. Το παιχνίδι έχει grind, όπως κάθε Gran Turismo. Αν θες να πάρεις τα κορυφαία αμάξια, θα φτύσεις αίμα. Μπορείς με καμία δεκαριά αγώνες να αγοράσεις Viper, να την αναβαθμίσεις και να σαρώνεις στις κούπες. Άλλοι γκρίνιαζαν που θέλεις 10 ώρες παιχνίδι για να μαζέψεις λεφτά για το Le Mans μοντέλο της Ferrari. Μα εννοείται και έτσι πρέπει να είναι, ειδάλλως ποιο το νόημα; Αν θέλεις στο πρώτο τέταρτο να έχεις ένα αυτοκίνητο που πηγαίνει με 300 χλμ, ΚΑΝΕΝΑ Gran Turismo δεν είναι για σένα. Στα παλιά και καλύτερα GT, το παιχνίδι 1) σε μάθαινε να οδηγείς θες δεν θες με τα licence και 2) έπρεπε να βγεις πρώτος 8 φορές για να βάλεις μία εξάτμιση. Σου μάθαινε και την θεωρία και την πράξη.

7 Σχόλια

Rocket_gang

Είχα το παλιό και έχω αφιερώσει γύρω στις 300 ώρες στο παιχνίδι δεν έχω θέμα να το κάψω. Είμαι φανατικός οπαδός της σειράς απλά με παεξενεψε το γεγονός ότι γράφανε κάποιοι ότι πρέπει να πληρώσεις για να αγοράσεις το οποιοδήποτε αμάξι και λέω αποκλείεται.Για να καταλάβω τα μεταχειρισμένα σπάνια αυτοκίνητα δεν μπορείς να αγοράσεις που τα εμφανίζει σαν ευκαιρίες . Έχω βγάλει όλο το driving school με χρυσό και όλα τα υπόλοιπα με χρυσά.

kaluas

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και τα θρυλικά δεν μπορείς να τα αγοράσεις όποτε θες, πρέπει να περιμένεις κάποιες μέρες να βγουν στο σφυρί. Εν τέλει, όλα βγαίνουν στο σφυρί, πρέπει απλά να μπαίνεις κάθε μέρα για να πετύχεις αυτά που θες. Δυό μέρες πριν βγουν από την λίστα, θα σου βγάλουν ειδοποίηση πως έχουν περιορισμένο απόθεμα. Το ίδιο ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα προ εικοσαετίας, βγαίνουν είτε στα μεταχειρισμένα, είτε στα θρυλικά.. Αντίστοιχο μηχανισμό είχαν τα παλιά GT, όπου ουσιαστικά κάθε μέρες ανανεωνόταν η λίστα των μεταχειρισμένων σε κάθε αντιπροσωπεία.

Rocket_gang

Οκ αδερφέ.Σε υπερευχαριστω.Να ξέρεις το παρήγγειλα ήδη. Πολύ πριν την απάντηση σου γιατί όσο ναναι για μένα όταν το είδα από gameplay εμένα μου άρεσε και ψιλό πορώθηκα

kaluas

Φίλε είναι ά-χα-στο αν είσαι φαν. Είναι μακράν πιο ρεαλιστικό από τα προηγούμενα. Θέλω να σου μιλήσω για 50 πράγματα τα οποία με έχουν τρελάνει στο παιχνίδι, αλλά δεν θέλω να στερήσω από κανέναν που μπορεί να μας διαβάζει τις εκπλήξεις. Είναι απίστευτα ρεαλιστικό και αν είσαι λάτρης των racing video games, δεν χάνεται. Θα το χαρείς.

Όνομα χρήστη