Χαίρεται!
Είμαι κάτοχος android μέχρι αυτή της στιγμής από 120 έως 180€ και δεν έχω αγοράσει ποτέ μου Apple iPhone.
Μετά από πολλές σκέψεις αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου Apple (με τιμολόγιο) και κατέληξα μετά αφού διάβασα τις κριτικές, στο Apple iPhone 13 5G (4GB/128GB) Starlight.
Επειδή δεν γνωρίζω από Apple θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ.
1.Έχω επιλέξει καλό κινητό στα 600€ του 2021 μοντέλο; Πόσα χρόνια βγάζει ένα Apple ; Μοντέλο του 21, μετά από 5 χρόνια θα είναι ένα αξιοπρεπές λειτουργικό κινητό όπου δεν θα κολλάει ή θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλο πιο σύγχρονο; Μέχρι πόσα χρόνια θα έχω υποστηρίξει στο κινητό για αναβαθμίσεις και δεν ξέρω σε τι άλλο;
2.Στα χαρακτηριστικά του γράφει ότι είναι 5G και έχει NFC. Ισχύει;
SOS! Λόγω δουλειάς μου θέλω NFC για να εγκαταστήσω terminal POS εφαρμογή για να δέχομαι πληρωμές με κάρτα στο κινητό και επίσης να πληρώνω. Έχει κολλήματα εδώ;
3. Γράφει ότι μέσα στο κουτί έχει μόνο καλώδιο και όχι το μετασχηματιστή. Τι μετασχηματιστή θέλει και πόσα W; Κάνει ο μετασχηματιστής των android... όπου έχω αρκετούς;
4. Γράφει ότι δεν έχει δακτυλικό αποτύπωμα.
Επειδή τα τελευταία 4 χρόνια στο κινητό μου έχω δακτυλικό αποτύπωμα και έχω μάθει να ανοίγω κάποιες εφαρμογές με αυτό τον τρόπο στα γρήγορα, αυτό θα με επηρεάσει στην χρήση στο Apple όπου δεν έχει δακτυλικό αποτύπωμα;
5. Μέσα στο κουτί η συσκευή έχει προστατευτικό οθόνης η μία απλή θήκη;
6. SOS! GPS έχει;
7. Έχω android Xiaomi 4ram 128g. Τα 4 ram για ένα android είναι ξεπερασμένα πια. Θέλεις το λιγότερο 6ram για να μην κολλάει και πάλι λίγα είναι.
Για ένα iPhone με τα ίδια χαρακτηριστικά 4 ram...;;;
Συγνώμη όπου σας κουράζω... αλλά επειδή θα τα σκάσω κάπως γερά για πρώτη φορά μου για ένα κινητό, βρίσκομαι ακόμα σε δίλημμα και πρέπει να σιγουρευτώ πρώτα για κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως GPS, NFC κτλ..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!