La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
GIMAS
  1. Για να βγει το (αρκετά μεγάλο) δοχείο, πρέπει να βγει εντελώς το πάνω μέρος, που είναι σχετικα βαρύ. Πόσο προβλημα είναι αυτό για όσους τον έχουν?
  2. Δεν έχω καταλάβει, πόσο θόρυβο κάνει και τι κατανάλωση έχει?
Nume de utilizator

2 Răspunsuri

dimi7519

Είναι βαρύ, αλλά δεν είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι να μην έχεις πρόβλημα με τη μέση σου. Εγώ που είμαι 48 ετών και 70 κιλά δεν έχω πρόβλημα.
Θόρυβο κάνει, ανεκτό για σαλόνι, αλλά όχι για υπνοδωμάτιο. Κατανάλωση δε μετρησα

Nume de utilizator
Spiros_Grigoriadis
  1. Ναι σηκώνεις το πανω μερος. Εντάξει δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο. Έχει λαβή που το σηκώνεις. Βεβαια το δοχειο εχει πολυ μεγαλη χωρητικοτητα δεν θα το αδειαζεις και καθε μερα. Εμένα γέμισε σε 2,5 μέρες σε συνεχή λειτουργία αλλά ήταν οι πρώτες μέρες οπότε τράβηξε όλη την υγρασία. Δηλαδη υπολογισε περίπου 2 φορες την εβδομάδα να αδειάζεις τον κάδο - αναλόγως τη χρήση μπορεί να είναι και λιγότερο.
  2. Κατανάλωση ειναι 280w. Αν δουλεύει στο τερμα για 1 χρόνο 24 ωρες καθε μερα τοτε η καταναλωση ειναι 2,468.8 kWh. Βέβαια δε χρειαζεται να δουλευει τοσο πολυ απλα δεν ειναι ευκολο να καταλαβεις την καταναλωση περα απο το 280w που δινει ο κατασκευαστης. φυσικά το 280w ειναι το μεγιστο. αν εχεις τον ανεμιστηρα στο χαμηλο, τοτε υποθετω καταναλωνει λιγοτερο.
    Έχει ομως και ρύθμιση να ανοιγοκλείνει όποτε θες. Πχ το βράδυ τον βάζω στο δωμάτιο και τον έχω ρυθμίσει να δουλευει ανα μισή ώρα (δλδ 00:00 - 00:30, 01:00-01:30 κοκ) οποτε υποθέτω περιοριζεται η κατανάλωση διοτι ενταξει δεν μαζευεται και ιδιαιτερη υγρασία σε 30 λεπτα. Αυτο το εχω κανει μεσω της εφαρμογής που ειναι πιο ευχρηστο. Επίσης σε καθε ρυθμιση χρονου που βαζεις επιλεγεις και αναλογα αν θες να χρησιμοποιεις τον ιονιστη, ποση ενταση να εχει ο ανμιστηρας ποιο προγραμμα κτλ. ακούγονται πολλά αλλα τελικά ειναι απλο

Ο θόρυβος σιγουρα δεν ειναι μικρος αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει αφυγραντήρας που να μην εχει θορυβο. Αν εισαι σε σπιτι με τηλεοραση παιδια κτλ οκ τοτε δεν θα τον πολυακούς. Αν οπως εγω δουλευεις απο το σπιτι και εισαι μονος σου τοτε ναι θα τον ακους καλά ειτε στην χαμηλή είτε στην υψηλή λειτουργία του ανεμιστηρα του. αλλά αθορυβος αφυγραντήρας δνε υπαρχει δυστυχως.
Ο συγκεκριμένος έχει και ιονιστή που τον ενεργοποιείς και δουλεύει ταυτόχρονα με τον αφυγραντήρα και πραγματικα κάνει δουλειά.
Επίσης εχει ροδάκια και ειναι πολύ βολικός στη μετακίνηση.
Τον χρησιμοποιώ σε σπιτι 125 τετραγωνικά και τον εχω αναμεσα απο την πορτα που συνδεει τα δωματια με το σαλονι και αφυγραίνει ολο το σπιτι. ειναι εξαιρετικος
Μένω Λάρισα με την υγρασία να ειναι σοβαρος λογος για να μετακομίσεις και εδω και 3 μερες πραγματικά αναπνέω και κοιμάμαι ακραία καλύτερα. Μιλάμε για τεράστια διαφορά.

Nume de utilizator