Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
sgiannios

Καλημερα Παιδια...Εσεις Που Εχετε Τον Εκτυπωτη Θα Ηθελα Να Ρωτησω Το Εξης: Α) Ποιοτητα Και Ταχυτητα Εκτυπωσης Και Β) Μελανια...Eιναι Τοσο Οικονομικα Οσο Λενε?

Benutzername

2 Antworten

a-kokkin

Ναι είναι πολύ οικονομικά ! Υπολογίζεις με 25€ μελάνια να τυπώσεις περίπου 6000-7000 σελίδες

Benutzername
a-kokkin

Η ποιότητα εκτύπωσης είναι αρκετά καλή, αλλά όχι τέλεια. Προσπαώ να κάνω ρυθμίσεις για βελτιστοποίηση και θα επανέλθω. Όσο για την οικονομία, είναι απίστευτο ! Το λάθος είναι ότι αγόρασα και ένα σετ μελάνια, που μάλλον θα χρειαστούν από το 2025-2026 και μετά......

4 Kommentare

El_Piguini

ενδιαφέρομαι για τον εκτυπωτή μήπως θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ποιότητα εκτύπωσης; δηλαδή δεν τυπώνει εικόνες καλά ή φωτογραφίες;

a-kokkin

Είναι εξαιρετικός στις εκτυπώσεις, όταν χρησιμοποιείς το πρόγραμμα της epson για εκτύπωση φωτογραφίας. Κατά τα άλλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ οικονομία στο μελάνι. Με φωτογραφικό χαρτί τυπώνεις Α4 σε όλο το μήκος και πλάτος του, χωρίς όρια και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Αν τυπώσεις από pdf είναι χαμηλότερη η ποιότητα, αλλά ρυθμίζεται με βελτιστοποίηση από το λογισμικό που σου δίνει η epson. Για καθημερινές εκτυπώσεις, δε λυπάσαι το μελάνι, αλλά μόνο το χαρτί !

niko_kra

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ οικονομία στο μελάνι;;; Δεν θα συμφωνήσω. Τα δικά μου μελάνια εξατμίστηκαν σε ένα χρόνο!

Kyriakos_Venetia35

Έχω τον έχω 6 μήνες έχω εκτυπώσει δεν ξέρω κι εγώ τι καί η στάθμη ακόμα δεν έχει κατέβει.

Benutzername