Έχει αντιμετωπίσει/προσέξει καποιος το red ghosting blue? Όταν κινείται η εικόνα κάνει ενα κόκκινο περίγραμμα, στα πρόσωπα κ στα δέρματα γενικά. Έχετε κάτι να προτείνετε ;
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Έχει αντιμετωπίσει/προσέξει καποιος το red ghosting blue? Όταν κινείται η εικόνα κάνει ενα κόκκινο περίγραμμα, στα πρόσωπα κ στα δέρματα γενικά. Έχετε κάτι να προτείνετε ;
2 Răspunsuri
Δεν έχω καταφέρει να βρω ικανοποιητικές ρυθμίσεις για την εικόνα όσο και να προσπάθησα. Ούτε στα κανάλια αλλά ούτε και σε ταινίες. Τα πρόσωπα με υπερβολικό κόκκινο-ροζ και ghosting. Όταν προσπαθείς να διορθώσεις το κόκκινο χαλάει κάτι άλλο. Το μπλε γίνεται μώβ ή αν θέλεις μπλε το κόκκινο γίνεται ροζ. Δεν υπάρχει φυσικό χρώμα σε καμία ρύθμιση. Το άσπρο είναι μπεζ και είναι σαν να υπάρχει παντού από πίσω μια απόχρωση σάπιου μήλου. Αν κάποιος έχει βρει τις σωστές ρυθμίσεις ας τις ανεβάσει παρακαλώ.
γενικα στα καναλια της τηλεορασης εχει κακη εικονα..... απο 2Κ αναλυση και πανω δειχνει καλα αυτο εχω παρατηρησει . δεν ειναι τυχαιο οτι η τηλεοραση αυτη ειχε πεσει πριν λιγες μερες στα 314 ευρω απο 738 που ειχε οταν κυκ΄λοφορησε... εχει αρκετα θεματα κριμα που γραφουν μονο θετικα σχολια αν προσεξεις .
3 Comentarii
Την πήρα στα 314! Βασικά δεν την χρησιμοποιώ για κανάλια τηλεόρασης. Μόνο για ταινίες και σειρές. Δοκίμασα σε Netflix HD, Amazon prime HDR+10 και Apple TV Dolby vision. Μου το κάνει σε όλα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον ρυθμό ανανέωσης της συχνότητας. Την έχεις; Το έχεις παρατηρήσει;
σε καναλια τηλεορασης οπως σου ειπα δειχνει χαλια και στην κινηση εχει θεματα και στο μαυρο χρωμα καποιες φορες το δειχνει με μια αποχρωση του μπλε. σε βιντεο καλης αναλυσης [2Κ και 4Κ] απο το youtube ειχα καλη εικονα δεν παρατηρησα κατι αρνητικο.