Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
GiorgosVas2507

Μετα απο 1 μηνα περιπου που εχω την τηλεοραση αυτη [43C725]οταν την βαζω στο προφιλ εικονας "βελτιωση ποιοτητας HDR" και θεωρω οτι ειναι και το καλυτερο προφιλ απο ολα με σωστες ρυθμισεις ακομα της αντιθεσης-φωτεινοτητας-χρωματων-ευκρινειας. Ομως παρατηρησα αυτοματη αυξομειωση της φωτεινοτητας της οταν παιζει παραδειγμα μια νυχτερινη σκηνη σε μια ταινια . δηλαδη η φωτεινοτητα της πεφτει τοσο πολυ χαμηλα που δεν βλεπεις σχεδον τιποτα.....εψαξα να το βρω αυτο μηπως εχει καποια λειτουργια να την απενεργοποιησω αλλα δεν το βρηκα . μηπως ξερει καποιος κατι??

Benutzername

3 Antworten

Νikolaos

Όχι δεν υπάρχει λύση σε αυτό, το έψαχνα πολύ καιρό και δεν βρήκα τίποτα. Επέλεξε ως εικόνα την Δυναμική και μετά άλλαξε όποιες ρυθμίσεις θέλεις, εγώ αυτό έκανα και λύθηκε το θέμα.

1 Kommentar

GiorgosVas2507

τελικα εχω φτιαξει ενα δικο μου προφιλ εικονας με επιλογη "τυπικη" και μετα μπηκα σε ολες τις αλλες ρυθμισεις και τις εκανα χειροκινητα δεν υπαρχει κατι καλυτερο τελικα για οποιον θελει να φτιαξει την εικονα . τα ετοιμα προφιλ ειναι αχρηστα τελειως.....!

Benutzername
Christos_Tsea

βρήκα κατι για άλλο μοντέλο TCL, ίσως λειτουργει και γι αυτό:
Go to your Settings menu
Under Picture, go to Advanced settings
With Contrast highlighted, press 1 9 5 0 on your remote
This will bring up the hidden menu in top left of your screen
Using your remote, press down until Param Setting is highlighted, then press OK
Navigate to DBC > press OK > DBC Enable = off

2 Kommentare

GiorgosVas2507

το εχω ψαξει και εγω το θεμα αυτο ειδα απο ξενα σαιτ συζητησεις εχουν πολλα μοντελα TCL αυτο το προβλημα . δεν υπαρχει αυτο στην C725 δεν το βρηκα πουθενα . [DBC] εαν σε περιπτωση βρεις κατι εσυ μου λες φιλε οκ?

Christos_Tsea

Ναι, βέβαια. Δυστυχώς δεν είναι μόνο σε μοντέλα της TCL αυτό το προβλημα

Benutzername
Πάρης Τ.

Το πρόσεξα κι εγώ, αλλά δεν βρήκα κάτι ακόμη. Όπως επίσης ότι σφυρίζει ο ήχος μόλις κατέβει κάτω απο το 9. Το παω στο 0 και μετά ανεβάζω και σχεδόν πάντα πιάνει το κόλπο για να μη σφυρίζει στα μονοψηφια.

1 Kommentar

GiorgosVas2507

αν ισχυει οντως αυτο ειναι μεγαλο προβλημα .....εμενα οπως ειπα παραπανω στις νυχτερινες σκηνες μου μειωνει αυτοματα την φωτεινοτητα και δεν βλεπω σχεδον τιποτα μεσα στην ταινια , ολα σκοταδι τελειως ! τι ηθελα και εμπλεξα με TCL ...! αν ειναι ελατωματικη θα την επιστρεψω παλι πισω στο καταστημα.

Benutzername