Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
JBL_

Καλησπέρα σας ,

Έχω μητρική την asrock b250m pro, ένα 600αρι watt τροφοδοτικό, μνήμες ραμ 4x4 στα 2400hz, επεξεργαστή τον intel i5 kaby lake 5500, θεωρείτε να βάλω την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών στον υπολογιστή μου, ή να πάω σε κάποια άλλη, ώστε να μην έχω πρόβλημα μεταγενέστερα? Να τονίσω βέβαια, ότι δεν τρέχω προγράμματα, ή βαριά παιχνίδια, μόνο browsing, και από παιχνίδια csgo. Η προηγούμενη μου κάρτα ήταν αυτή https://www.skroutz.gr/s/9588700/Gigabyte-Radeon-RX460-4GB-Windforce-OC-GV-RX460WF2OC-4GD.html. Επίσης κουμπώνει κατευθείαν πάνω στην μητρική η κάρτα, ή θέλει τα καλώδια μέσω του τροφοδοτικού?Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ πολύ. Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Sοra

Επειδή είσαι μεγάλος παίχτης JBL και αξίζεις τα καλύτερα... Η rx 6600 είναι υπερβολικά ανώτερη από rx 460 και θα παρατηρήσεις κολοσσιαίες επιδόσεις. Η κάρτα κουμπώνει πάνω στη μητρική και απαιτεί 4pin από το τροφοδοτικό. Το cpu σου δεν μπορώ να το βρώ, μήπως λες για ryzen 5 5500? Τον ανάλογο intel που βλέπω είναι i5 7500. Ο cpu που έχεις αν είναι αυτός ο intel σίγουρα θα σε κάνει bottleneck καθώς η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών είναι ανώτερη. Από θέμα τροφοδοτικού δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς η κάρτα είναι περίπου απ'ότι θυμάμαι στα 100w. Έρχεται black friday και μπορείς να περιμένεις για δυνατές προσφορές ειδικά σε παρόμοια μοντέλα.

2 Σχόλια

JBL_

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, το εκτιμώ ιδιαίτερα! Ναι τον 7500 cpu έχω, έκανα λάθος στην ονομασία. Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου προτείνεις άλλες εναλλακτικές με βάση τα parts, που έχω, ώστε να κοιτάξω και άλλες κάρτες, ώστε να συμβαδίζουν με όλα τα υπόλοιπα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Sοra

Μπορείς να πας για rx 6400 στα 120 ευρώ που θα σου δώσει τα διπλάσια fps από rx 460 και είναι σε καλό επίπεδο με τον cpu σου αλλιώς 90-100€ πάνω για rx 6600 που βρίσκεται πολύ πάνω από rx 6400 με τουλάχιστον για τα διπλάσια fps. Η rx 6600 καλύτερη άμα θες να κάνεις αναβάθμιση αργότερα, η rx 6400 αν θες να πας σε κάτι πιο φθηνό χωρίς να σκέφτεσαι να αλλάξεις τίποτα αργότερα διότι θα σε κάνει bottleneck. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι η rx 6400 έχει μόνο 4 gb που είναι πάρα πολύ λίγα για 2024 ενώ η 6600 8gb. H rx 6600 έχει καλύτερο value οπότε αξίζει longterm. Απλά σκέψου αργότερα να κάνεις μια μικρή αναβάθμιση στο cpu που αρκετοί είναι στα 100 ευρώ+ 60 mobo + λίγα ακόμα για ram.

Όνομα χρήστη