Έχει κανείς άλλος θέμα με vodafone με αυτην την συσκευή? Ενώ με την NOVA δουλευει αψογα , μόλις βάζω vodafone ο συνομιλητής μου με ακουέι με διακοπες. Τσέκαρα το μικροφωνο και δεν έχει θεμα (πχ σε ηχογράφηση). Το σήμα παντα είναι στο full ... Αλλαξα θεσεις τις sim , έβαλα νέα sim... και ξανα-μανα- τα ίδια... Κανείς μια ιδέα?
4 Σχόλια
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Οχι δεν εχω ενεργοποιησει αυτες τις λειτουργειες. Το εβγαλα και απο 5G μηπως παιζει τιποτα απο εκει αλλα το ιδιο κανει παλι. Απελπιδα προσπαθεια μια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις μπας και εχει γινει καποιο μπερδεμα....
Οχι δεν χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακες. Ενεργοποιησε αυτα που σου εστειλα πιο πανω.
Δυστυχως σε ειχα ηδη προλαβει και εκανα επαναφορα , η οποια δεν διορθωσε απολυτως τιποτα. Θα δοκιμασω αυτα που μου προτεινεις και θα επανελθω με νεοτερα. Ευχαριστω και παλι!
Δυστυχως και παλι κανει τα ιδια . Δοκιμασα τα παντα. Μετα απο επανεκκινηση η΄ λειτουργεια πτησης δουλευει για λιγο χωρις διακοπες και μετα ξεκιναει και παλι να το κανει.....