Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
xalas

Παιδια τι μου προτεινετε να παρω 'Huawei Ideos X5 U8800 ή HTC Wildfire S,μου αρεσουν και τα δυο παρα πολυ.Σας παρακαλω απαντηστε οσο πιο γρηγορα μπορειτε.

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
donald

Η ακτινοβολια του κινητου αυτου συμφωνα με την πιστοποιηση της FCC ειναι αρκετα χαμηλη με SAR κεφαλης εκει γυρω στο 0,30W/KG

https://gullfoss2.fcc.gov/eas/GetApplicationAttachment.html?id=1362440

Αν οποισδηποτε πιστευει οτι μια εταιρεια θα παρει αδεια λειτουργιας με πλαστα δεδομενα (διαφορετικη συσκευη) στην FCC και μετα θα επιζησει στην αμερικανικη αγορα..τοτε του αρεσουν πολυ οι ιστοριες με αστικους μυθους, δρακους σε λιμνες κτλ. Το οτι καιει δεν σημαινει οτι εκπεμπει κιολας, μπορει να ειναι λαθος σχεδιασμος της θερμικης απαγωγης ή της υπερφορτισης καποιων κυκλωματων/μπαταριας, αλλα δεν ειναι ακτινοβολια.

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
Kabamaru0

'Huawei, αν θες να ψήνεις αβγό πάνω στο τηλέφωνο (ακτινοβολία)
HTC για όλα τ' άλλα

3 Σχόλια

panton66

Huawei αβλεπί. Όσο για την ακτινοβολία καλό είναι ο κάθε χρήστης πριν πετά μια κοτσάνα να ψάχνει λίγο. Έχει μόνο 0,472SAR γεγονός που έχουν ελάχιστα κινητά. Ta περισσότερα κινητά έχουν πάνω από 0,9sar

Kabamaru0

Ασχολούμαι με την πώληση κινητών όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν έπιασα ποτέ συσκευή Huawei στα χέρια μου που να μην "βράζει" ολόκληρη και να μην παραπονιούνται οι πελάτες για πονοκέφαλο μετά από ώρες χρήσης... Τώρα για τον δείκτη SAR, δείκτης είναι. Ότι θέλει ας λέει.

Όνομα χρήστη