За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
kilomk206

θελω να αγορασω htc και ειμαι αναμεσα στο wildfire s και το hd mini πιο να παρω?

Потребителско име

5 Отговора

me_lene_mariam

λοιπον,εγω θα προτιμουσα το αντροιντ διοτι οπως προειπε πανω Silrilma τα Windows Mobile δεν περιεχουν τις ιδιες δυνατοτητες με τα αντροιντ και εχουν περισσοτερες εφαρμογες αλλα επισης αναβαθμιζονται.Ενω τα Windows Mobile οχι....δλδ HTC Wildfire S

Потребителско име
ell

να κανω κ εγω μια ερωτηση σε αυτο το θεμα..!
το HTC Wildfire S εχει φλας?το γραφει στα χαρακτηριστικα η εγω δεν το βλεπω?

1 Коментар

Потребителско име
σακης13

εμενα η αποψη μου ειναι να πας κατ'ευθειαν στο legend!
αυτο εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ...μονη παρασπονδια οτι θα θες φορτιση ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....

Потребителско име
theo2021

Και τα δυο εχουν ιδια χαρακτηριστικα με ελαχιστες διαφορες:
1) λογισμικο. Wildlife: Android
Mini : Windows Mobile
και τα δυο ειναι περιπου εξισου καλα λογισμικα η διαφορα ειναι στον χρηστη,το Windows Mobile ειναι πιο απλο και συντομα θα εχει η ελλαδα πληρη προσβαση στο Marketplace ενω το Android πιο περιπλοκο αλλα με πολλες ρυθμησεις και δυνατοτητες
2) Ισχύς Επεξεργαστή 528 MHz Wildlife
Ισχύς Επεξεργαστή 600 MHz HD mini
3) Μπαταρια 340 ωρες αναμονης HD mini
480 ωρες αναμονης Wildlife

Потребителско име
Silrilma

Καλησπέρα.
Νομίζω ότι είναι καλύτερο να προτιμήσετε Android. Τα Windows Mobile είναι λίγο περίεργα και για Ελλάδα δεν έχουν ακόμα εφαρμογές μιας και το Marketplace δεν την έχει συμπεριλάβει (μάλλον ακόμα) στη λίστα με τις χώρες που μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση σε αυτό.
Όσο αφορά το Android, η Google πρόσφατα συμπεριέλαβε και τη χώρα μας στη λίστα για πλήρη πρόσβαση στο Android Market.
Και γενικά το Android συνεχώς εξελίσσεται. Το καλό είναι ότι η HTC είναι σωστή στα ραντεβού της με τις αναβαθμίσεις...

Потребителско име