Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nikos_Karras5006

Τα έχω δύο χρόνια και οταν τα βαζω τερμα και παιζει ενα τραγουδι . Οταν το δυναμωνει καπου το κομματι η κλεινουν και ξαναανοιγουν η χαμηλωνει αρκετα η μουσικη αλλα μετα απο 3 δευτερολεπτα επανερχετε γενικα το κανει οταν ειναι κατι πολυ δυνατα. Μηπως φταίει το καλωδιου του ρεύματος ?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Dukas21_Dukas21

αν το εχεις σε πολυμπριζο, κοιταξε το. Εγω παντως παρ ολο που το εχω σε πολυμπριζο, δεν μου το κανει αυτο. Ελενξε τα ρευματα σου, αλιως πηγενετο σε τεχνικο. Ειναι κριμα να τους κανεις ζημια.

1 Σχόλιο

Nikos_Karras5006

ναι σε πολυμπριζο είναι έβαλα την αμπεροτσιμπίδα και όταν κλείνουν ξαφνικά που έλεγα τα v γίνονται 0 λες και δεν περνάει ρεύμα σαν να κλείνουν και μετά ξανά ανάβουν

Όνομα χρήστη
dimitris1996pappas

Ζεστενεται η πλακέτα.. Για αυτό στο κάνει αυτό.. Επειδή δεν έχει ψύκτρα όπως τα z5500...

5 Σχόλια

dimitris1996pappas

Να βάλεις ψύκτρα με έναν ανεμιστήρα. Εγώ έτσι τα έχω εδώ και χρόνια.

Nikos_Karras5006

Σου το έκανε και εσένα αυτό που έλεγα και έβαλες ψήκτρα και ησύχασες ? Θα το δοκιμάσω

dimitris1996pappas

Εγώ έβαλα από ανεμιστήρακι 220v. Με κουμπάκι για να το ανοίγω οπότε θέλω.

Όνομα χρήστη
darkpsy76

Όταν λες τα βάζεις τέρμα, τι εννοείς στα κόκκινα όσο δεν πάει? Μήπως υπερθερμαίνεται η πλάκετα και στο κάνει αυτό? Θέλει λίγο ψάξιμο.

3 Σχόλια

Nikos_Karras5006

Ναι έχεις δίκιο πίσω που συνδέεις αυτά τα καλώδια είναι ζεστό τι φταίει ξέρεις?

Nikos_Karras5006

Ναι το βάζω τέρμα και αντί να πικαρει κλείνει ή χαμηλώνει η μουσική για 3 δευτερολεπτα

Nikos_Karras5006

Και συνηθώς οταν γίνετε αυτο την επόμενη μερα που παω να τα ανοιξω δεν ανοιγουν και πρεπει να τα βγαλω απο την πριζα και να τα ξαναβαλω στην πριζα και μετα ανοιγουν

Όνομα χρήστη