Ποιό κινητό είναι καλύτερο κατα την γνώμη σας το Xperia Arc, το samsung galaxy s ii, η το iphone 4 ?
θέλω να πάρω ένα καινούργιο κινητό αλλά δέ μπορώ να διαλέξω...
Ευχαριστώ πολύ
See in detail the terms of use for the Product Questions
Ποιό κινητό είναι καλύτερο κατα την γνώμη σας το Xperia Arc, το samsung galaxy s ii, η το iphone 4 ?
θέλω να πάρω ένα καινούργιο κινητό αλλά δέ μπορώ να διαλέξω...
Ευχαριστώ πολύ
4 Replies
Μην προβείτε σε αγορά του iPhone 4, λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του 5.
Εδώ και μερικές μέρες πάντως έχω επισκεφτεί πάρα πολλά forums τα οποία ασχολούνται κατά κόρον με τις διαφορές των λειτουργικών και φυσικά τις δυνατότητες των νέων smartphones. Όπως φυσικά και τα videos στο youtube,αρκετά από αυτά είναι κατατοπιστικότατα.
Κατέληξα στο εξής: Το Android είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο ανοιχτό λειτουργικό σύστημα. Δυστυχώς τελευταία με τα συνεχόμενα κενά ασφαλείας που έχει, τίθεται το ερώτημα "αξίζει τελικά;". Όπως επίσης επιβαρύνει πάρα πολύ την μπαταρία του κινητού με αποτέλεσμα τη συνεχή φόρτισή του. Στο HTC Desire HD η μπαταρία είναι μόλις 1230 mAh. Πως να κρατήσει παραπάνω;
Επίσης το κακό είναι ότι οι οποιεσδήποτε αναβαθμίσεις γίνονται με βάση την εταιρεία κατασκευής και όχι την ίδια την Google (μόνο στο Nexus γίνεται απευθείας μέσω Google). Άρα τίθεται και άλλο ερώτημα "άραγε η συσκευή μου θα υποστηρίξει την επόμενη έκδοση του Android;"
Apple iOS + Apple iPhone 4.
Η συγκεκριμένη συσκευή είναι (ας μη γελοιόμαστε) μακράν η καλύτερη στην αγορά. Ακόμα και τα νέα 2πύρηνα HTC, Samsung, LG κλπ, δεν μπορούν να το ξεπεράσουν. ΟΚ, ξέρουμε την περίεργη και την αλαζονική πολιτική της Apple για τα προϊόντα της, αλλά η εταιρεία έχει προχωρήσει στην κατασκευή-διάθεση μιας μόνο συσκευής την οποία υποστηρίζει στο έπακρον. Όταν θα διαθέσει ενημέρωση, όλα τα iPhones θα ενημερωθούν αυτόματα μέσω iTunes. Και εξάλου δεν έιναι λίγο ότι στο youtube θα δείτε videos με θέμα "iPhone 4 Vs HTC Sensation ή Samsung Galaxy S II" κλπ. Το iOS είναι αρκετά ελαφρύ λειτουργικό, το οποίο πιστεύω ότι αν γινόταν εγκατάσταση στο Galaxy S II, θα πετούσε το ίδιο.
Για τα applications. Μόλις πρόσφατα η Ελλάδα μπήκε στην λίστα του Android Market για αγορά εφαρμογών. Το Apple Store ήταν από την 1η στιγμή διαθέσιμο στη χώρα μας. Το Windows Marketplace δεν λειτουργεί ακόμα στο συνολό του, μόνο της δωρεάν εφαρμογές μπορεί κάποιος να κατεβάσει.
Προσωπικά έχω αλλάξει γνώμη διαβάζοντας και βλέοπντας συγχρόνως. Προσοχή λοιπόν στην επιλογή μιας συσκευής. Μια πολύ καλή έρευνα αγοράς θα σας βγάλει από το άγχος και θα σας δώσει τη χάρα ότι τα χρήματά σας δεν πήγα για πέταμα....
Το Samsung Galaxy S 2 ειναι απιθανο με δυπυρινο επεξεργαστη 1Ghz και απιστευτη οθονη απο τα ελαχιστα κινητα που εχουν Super Amoled Plus Capacitive Screen απο την αλλη μερια το Sony Ericson Arc ειναι λεπτο και ωραιο! Ομως σε επιδωση δεν συγγρηνεται με το Galaxy S2!
Το iphone 4 διαφερει εχει iOS Λογισμικο ενω τα αλλα δυο εχουν Android! Προσοπικα εγω λατρεβω το Android!
To iphone εχει χειροτερη καμερα και απο τα δυο αλλα και χειροτερη επιδωση απο το Galaxy S2!
Εγω Πρωσοπικα απο αυτα θα επελεγα το Galaxy S2!