Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Eya_Horan

ψαχνω για καινουριο κινητο και κατεληξα στο alcatel one touch m'pop και στο vodafone smart mini...ποιο λετε να παρω?

Benutzername

4 Antworten

Benutzername
Eya_Horan

δεν με πειραζει το προβλημα που δεν εχει ελληνικο μενου..μαλλον το alcatel θα παρω αλλα λενε οτι η μπαταρια του τελειωνει πολυ γρηγορα..

1 Kommentar

Andreas Kakkavas

Εξαρταται απο την χρηση,σε ολα αυτα τελειωνει γρηγορα.το αλλο εχει λιγοτερς ωρες αναμονης, μικροτερη οθονη.εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.παιρνει 2 σιμ.θα ψαχτει λιγακι για memory card γιατι εγω την πατησα.αν θελεις το μαιλ μου ειναι [deleted] στιελε μου να σου στειλω ποια θα παρεις..

Benutzername
gr234567

μια χαρά τηλέφωνο είναι το αλκατελ κι έχει κι ελληνικά κανονικά..
μακριά από τις κινεζιές της vodafone..

2 Kommentare

Andreas Kakkavas

Εμενα δεν εχει κ μου το τονισαν πριν το παραγγειλω..μηπως υπαρχει καποια αλλη εκδοση η αυτο γινεται με αναβαθμηση?

gr234567

αν δεν είναι παραεισαγωγής, έχει από τη μάνα του..προφανώς σου δώσαν κάποιο από κίνα.

Benutzername
Andreas Kakkavas

Το alcatel το εχω παρει και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος..δεν εχει ομως ελληνικο μενου και γλωσσα γραφης αλλα προσωπικα δεν με εωοχλει..ειναι πολυ πιο γρηγορο και ανθεκτικο απο αλλες επωνυμες μαρκες επειδη μου επεσαν 3 στα χερια μου και τα συγκρινα..το vodafone δεν το ξερω..Τωρα ειδα τα χαρακτηριστικα του..σου προτεινω το πρωτο αν δεν σε ενοχλει η γλωσσα..

1 Kommentar

Benutzername