γεια σας! θα ηθελα να σας ρωτησω αν προτιμοτερο θα ηταν να αγορασω την nikon d5100 ή την nikon d3200? [δεν θελω την κλασσικη απαντηση με τα mp γιατι πιστευω δεν εχει και πολυ σημασια στα δυο συγκεκριμενα .]
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
γεια σας! θα ηθελα να σας ρωτησω αν προτιμοτερο θα ηταν να αγορασω την nikon d5100 ή την nikon d3200? [δεν θελω την κλασσικη απαντηση με τα mp γιατι πιστευω δεν εχει και πολυ σημασια στα δυο συγκεκριμενα .]
1 Răspuns
Μαριέττα δαγκωτό για D5100 σου λέω εγώ. Η d3200 είναι αξιόλογη μηχανή αλλα η d5100 είχε αποδειχτεί παρα πολύ καλή αφου φοράει (ανεπίσημα) τον αισθητήρα της D7000. Η οθόνη η περιστρεφόμενη θα σε βοηθήσει πολύ για λήψεις απο χαμηλά η αυτοπορτραίτα. Μην δίνεις σημασία στα 24 MP ενάντια των 16MP η ποιότητα/ευκρίνεια δεν βρίσκεται εκεί. Αντιθέτως τα περισσότερα MP δημιουργούν μεγαλύτερα αρχεία σε όγκο.
Υ.Γ.: Η D5100 έχει επίσης λειτουργία bracketing που σου επιτρέπει να βγάζεις το ίδιο θέμα με διαφορετική έκθεση (υποέκθεση-υπερέκθεση).
1 Comentariu
ευχαριστω πααααρα πολυ! μου φανηκαν πραγματικα χρησιμα αυτα που ειπες! πιστευω εκει θα παω αλλα με εναν φακο 18-105 ή 18-135 θα ειμαι καλυμμενη σωστα;